What to wear

  /  
juni 17, 2019

WAT DRAAG JE TIJDENS EEN FOTOSHOOT?

Goede vraag en zeker heel belangrijk voor het mooiste resultaat van je fotoshoot. Kies in ieder geval kleding waar jij je prettig in voelt. Je wil tenslotte overkomen op de foto’s zoals je echt bent!

Wisselen van kleding tijdens een shoot kan. Handig is dan wel om wat losse kledingstukken mee te nemen die onderling te combineren zijn en waarmee je toch een andere look creëert. Denk dan aan een vestje, jasje of iets dergelijks.

Ook voor kinderen is het handig om een extra setje kleding mee te nemen. Zeker als de shoot buiten plaats vindt.

KLEUR VAN JE KLEDING

Bij voorkeur geen felle kleuren of drukke prints. Dit leidt alleen maar af van waar het werkelijk omgaat: jou en jouw verhaal!

Hou het simpel, mooie neutrale kleuren matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, okergeel, bruin, zand, cognac, terracota, licht roze zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s. Laagjes en zwierige lange maxi jurken voor de vrouwen, linnenbroek of een neutrale spijkerbroek voor de mannen. Voor de kinderen is Zara bijvoorbeeld echt een aanrader. Ook voor shoots met kinderen geldt hoe meer basic de kleding, hoe mooier het resultaat!

CLIENT CLOSET

Voor de dames hebben we een aantal mooie jurken die je kunt gebruiken tijdens alle soorten shoots. Mooie maxi jurken, deze zijn ook geschikt voor zwangerschapshoots. Ook voor een newbornshoot hebben we een aantal tricot setjes voor jullie kindje en mooie (gehaakte) kleden die je tijdens de shoot kunt gebruiken. Via deze link kun je een groot deel van onze client closet bekijken:
https://maanphotography.nl/client-closet/