Danielle

GEVOELSMENS | FOTOGRAAF | VERBINDER

Ik ben een echt familiemens en het moederschap is het allermooiste wat mij in mijn leven overkomen is. Fotografie brengt alle belangrijke facetten in mijn leven samen. Een leven waarin mijn liefde voor de mens, reizen, fotograferen, schrijven en verbinden een prachtige rode draad vormen.

Op het moment dat ik mijn camera in mijn hand heb voel ik blijdschap en verbondenheid. Iedere keer weer. Ik fotografeer vanuit gevoel, alleen dan kan ik de verbinding maken met mezelf en de persoon of het object aan de andere kant van de camera.

Ik hou niet van geposeerde foto’s. Ik geloof in de kracht van ontspanning en het laten ontstaan van mooie momenten in het moment. Je vrij voelen om te zijn wie je echt bent, dat is de verbinding waar ik voor sta en iedere fotoshoot voor ga!

MAAN PHOTOGRAPHY

THE STORY BEHIND

Al jaren maak ik foto’s en krijg ik de reactie: “Daan, wat vang jij iedere keer weer mooi de energie van het moment! Jij weet op het juiste moment de ‘click’ te maken.”

CLICK

Die ‘click’ of wel verbinding is voor mij in mijn leven essentieel gebleken. Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik in de afgelopen jaren mijn innerlijke reis ben aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word: fotografie en reizen!

In stilte in de natuur vond ik mijn antwoorden en bloeide mijn liefde voor de mens en fotografie verder op. Een bewustwordingsproces, waardoor ik de natuur en de mens met hele andere ogen ben gaan zien. De kleinste details werden weer zichtbaar en voelbaar voor mij.

CONNECT

Op een nieuwe manier verbinden dat is wat ik deed. Niet meer vanuit moeten, maar vanuit zijn. Zo ontdekte ik stapje voor stapje door mijn lens de schoonheid van het leven. Ik hervond het geluk in de liefde. Een liefde, die mijn passie voor fotografie deelt en mij inspireert en motiveert om alles uit het leven te halen.

In ‘Maan’ vind je onze mooie verbondenheid terug. ‘Maan’ is een samenvoeging van onze namen Maarten en Daan (zoals ik door mijn dierbaren genoemd wordt). Tevens staat ‘ de Maan’ voor mij voor natuurlijk licht. Het licht en de energiebron waar ik het allerliefste mee werk als ik fotografeer!

CONTACT

Kortom, samen met jou creëren wij pure momenten waarin liefde, echte verbindingen, gevoel, vrijheid en natuurlijk licht centraal staan. We kijken er naar uit om met jou de verbinding aan te gaan en jouw liefdevolle momenten op beeld vast te leggen.

Voel jij de verbinding ook? Stuur dan een mail naar info@maanphotography.nl en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn!

MY PERSONAL BLOG

BEHIND EVERY PHOTO IS A STORY

LET'S SHOOT!

CONTACT, CONNECT & CLICK

Voel je de verbinding met mij en wil je graag jouw liefdevolle momenten visueel maken? Ik kijk er naar uit om deze dierbare herinneringen op beeld vast te leggen.