What to shoot

  /  
juni 17, 2019

SPONTANE ONGEDWONGEN FOTO’S

Hou je niet zo van geposeerde foto’s en leg je liever de energie van het moment vast? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geloven in de kracht van ontspanning en het laten ontstaan van mooie momenten in het moment. Je vrij voelen om te zijn wie je echt bent, dat is de verbinding waar wij met Maan Photography voor staan en iedere fotoshoot voor gaan!

WAT KAN JE VERWACHTEN TIJDENS EEN FOTOSHOOT?

Voor
We hebben contact via de e-mail of app. Daar kiezen we een geschikte datum, tijd, locatie en wat voor fotoshoot je graag wil doen. Fotoshoots vinden bij voorkeur buiten plaats op een locatie die we samen besproken hebben. Bij bewolkt weer gaat ook een shoot bij zonsondergang gewoon door, bij regen wordt een buiten shoot in overleg verzet.

Tijdens
We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en nemen je in een ongedwongen setting mee om samen de mooiste foto’s te maken. Als je met meerdere personen bent is het fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Maar draag vooral niet allemaal hetzelfde.

Hou het simpel, mooie neutrale kleuren (aardetinten) matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, okergeel, bruin, zand, cognac, terracota, licht roze zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s.

De duur en samenstelling van de shoot is afhankelijk van het soort shoot dat je gekozen hebt.

Na
Je ontvangt van ons na de fotoshoot een ruime selectie van jullie foto’s. Hieruit kiezen jullie de foto’s die jullie graag willen hebben. Vervolgens sturen we jullie de factuur. Zodra de betaling voltooid is, kunnen we aan de slag met jullie foto’s! De mooiste foto’s (het aantal is afhankelijk van het type shoot waar je voor gekozen hebt en varieert tussen de 10 en 40 foto’s) ontvang je in kleur en / of zwart-wit in hoge resolutie van mij via wetransfer. Op deze manier kun je er mee doen wat je wilt.