BE THE LIGHT

vanuit rust, verbinding en vertrouwen

Volledig in balans als mens en fotograaf

Pak de regie en doe waar je echt energie van krijgt!

Je leeft in een snelle wereld en wordt 24 uur per dag blootgesteld aan prikkels. Patronen en overtuigingen sluipen onbewust in je systeem, waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden. Je hoofd zit vol met alles wat je nog ‘moet’ doen en ook met nieuwe ideeën, maar je weet niet hoe je ze goed vorm geeft. Je blokkeert en loopt daardoor soms achter de feiten aan. De groei waar je naar verlangt blijft nog uit en je komt niet toe aan de dingen waar je echt blij van wordt en energie van krijgt.

Je bent klaar met alleen maar keihard werken en alle ballen in de lucht houden. Je wil graag verder groeien op een manier die bij jou past en doen waar je echt blij van wordt en energie van krijgt. Het is tijd voor jou en het leven waar je naar verlangt!

Be the light

RUST | VERBINDING | VERTROUWEN

Daarom hebben wij het coaching programma 'Be the light' speciaal voor fotografen ontwikkeld. Exclusief voor 4 vrouwen, 9 maanden intensieve persoonlijke coaching. Vanuit verbinding met jezelf doorbreek je belemmerende overtuigingen en weerstanden die er bewust of onbewust zijn en heb jij helder wat goed is voor jou!

Een bijzonder coaching programma dat in het teken staat van rust, verbinding, vertrouwen, transformeren en samen met gelijkgestemden verder groeien als mens en fotograaf! Het is tijd voor jou, jouw persoonlijke groei en dat jezelf in het licht gaat staan en de mensen aantrekt die echt bij jou passen!

Tijdens dit programma vind jij je antwoorden en ben je in staat om vanuit verbinding met jezelf te ontdekken hoe je meer rust en ruimte in je leven en bedrijf creëert, hoe je door volledig jezelf te zijn je zichtbaarheid vergroot en vanuit vertrouwen gaat staan als het mooie mens en de unieke fotograaf die jij bent!

Verlang jij naar rust in je hoofd, je leven en je bedrijf?

Ben jij er klaar voor om zelf in het licht te gaan staan, vanuit verbinding met jezelf te leven en te ondernemen en de mensen aan te trekken die echt bij jou passen?

Wil jij graag samen met gelijkgestemden ervaringen uitwisselen, je fotografie naar een hoger niveau brengen en je zichtbaarheid vergroten op de manier die bij jou past en jou energie en vertrouwen oplevert?

Herken jij dit gevoel?

Dan is ons coaching programma ‘Be the light’ jouw kans om samen met gelijkgestemden in een fijne veilige omgeving vanuit verbinding met jezelf jouw belemmerende overtuigingen en weerstanden die er bewust of onbewust zijn te doorbreken en te transformeren naar wat jij echt wil in je leven als mens en fotograaf! Geen marketing trucjes, maar jijzelf in je kracht die als een magneet de mensen aantrekt die echt bij jou passen.

Wat kun je verwachten?

RUST | REFLECTIE | TRANSFORMATIE

Een innerlijke reis waarin jij op alle lagen in jezelf tot rust mag komen, er ruimte is om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en het leven en bedrijf te creëren wat jij graag wil.

• 9 maanden online en live persoonlijke coaching om helder te krijgen hoe jij meer rust, verbinding en vertrouwen in je leven en bedrijf creëert
• Tijd en ruimte voor jezelf om te focussen en reflecteren op de dingen die voor jou echt belangrijk zijn
• Vanuit verbinding met jezelf je bewuste of onbewuste weerstanden transformeren naar positieve energie
• Ontdek hoe je met minder inspanning en door jezelf te zijn je zichtbaarheid enorm vergroot
• Omgeven en gedragen door gelijkgestemden die je inspireren, waardoor je op ideeën komt en nieuwe inzichten krijgt

Wat krijg je tijdens dit mooie coaching programma?

Bewustwording, inzicht, meer focus, inspiratie, rust, ruimte en nieuwe positieve energie: je ontwikkelt het zelf tijdens het programma ‘Be the light’!

Wij bieden je daarvoor rust, veiligheid, verbinding, gezelligheid, persoonlijke coaching en een inspirerend programma. Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en verder te groeien als mens en fotograaf!

Een fijne omgeving, heerlijk eten en drinken tijdens onze live dagen en tweedaagse in Nederland! Je krijgt alle comfort en aandacht die je nodig hebt.

Wat gaan we doen?

RUIMTE | VERBINDING | VERTROUWEN

Wij geloven in de kracht van offline en online samen. Vandaar dat we tijdens het coaching programma 'Be the light' zowel live dagen, een tweedaagse samen weg als een online community combineren. De volgende onderdelen zitten in het programma:

• Online kennismaking en ontwikkel behoefte gesprek
• Een 1 op 1 persoonlijke coaching sessie
• 6 live dagen met persoonlijke coaching
• Tweedaagse met persoonlijke coaching op een prachtige locatie net over de grens in Belgie
• Online besloten community waar je al je vragen en inspiratie in kwijt kunt
• Sparren en genieten samen met gelijkgestemden
• Brandingshoots van elkaar op een inspirerende locatie
• Transformatie sessies van spiritueel businesscoach Sabine van Dijk

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan ons prachtige programma ‘Be the light’ gericht op jou als mens en fotograaf!

Een innerlijke reis vol bewustwording, inzicht, inspiratie, rust, ruimte en nieuwe positieve energie samen met gelijkgestemden.

Het programma

DATA | LOCATIE | ACTIVITEIT

Het programma voor 'Be the light' bestaat uit verschillende onderdelen en coachingsvormen. Een aantal onderdelen in het programma zal ik samen met collega ondernemer en spiritueel business coach Sabine van Dijk verzorgen. Het programma voor de live dagen ziet er als volgt uit:

13 feb 2024 - Live dag 1 - Thema: Aarden
1 mrt 2024 - Live dag 2 - Thema: Verbinden
16 april 2024 - Live dag 3 - Thema: Innerlijke kracht
8 en 9 juni 2024 - Tweedaagse in Nederland - Thema: Liefde
25 juni 2024 - Live dag 4 - Thema: Communicatie
3 sept 2024 - Live dag 5 - Thema: Zichtbaarheid
11 okt 2024 - Live dag 6 - Thema: Bewustwording

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Stefanie Dewel Photography

Inmiddels een week geleden dat ik op retreat was met Maan Photography, maar zelfs nu voel ik nog steeds de positieve energie die tijdens de reis werd overgebracht. In mijzelf, maar ook met elkaar. Ik heb enorm veel bijgeleerd en niet alleen op 'fotografie' gebied. Een bedrijf runnen is meer dan enkel het werk dat je aflevert. Dat is ook begrijpen en weten wie je zelf bent als persoon, wat je wil bereiken en wat jouw persoonlijke doelen zijn!

1 zijn met jezelf en je gevoel, dat is de grondlaag van een goede business en daarop hebben Danielle en Maarten enorm goed ingespeeld. We zijn diep gegaan voor wie dat wilde en nodig had. En ik zie nu al resultaat in wat dit met mezelf en anderen heeft gedaan.

' Because we're all worth it and just fucking do it'

Twijfel zeker niet en ga met Maan Photography mee op reis. Ik beloof je dat het je veel zal brengen voor je toekomstplannen. Ik heb erg genoten, ook van het verblijf, het eten, de groep. Het was fijn!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Anne Westerveld Fotografie

Vorig jaar oktober heb ik mijzelf de reis naar Spanje cadeau gedaan voor mijn verjaardag! En een cadeautje was het zeker, wat heb ik genoten zeg. Ik ben mezelf tegen gekomen, mijn valkuilen maar ook mijn kracht. Het heeft mijn ogen geopend dat ik nog bewuster voor mezelf moet kiezen en voor mezelf moet zorgen.

Ik heb genoten van het samenzijn met allemaal lieve mensen, de open gesprekken en de steun voor elkaar. Prachtig om te zien hoe deze reis ons heeft kunnen verbinden. Maarten en Danielle zijn geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Ze doen alles om je te helpen, er voor je te zijn waar het nodig is.

Natuurlijk hebben we ook ontzettend veel mooie dingen mogen fotograferen waardoor ik echt weer even dat vuurtje voelde waarom ik ons vak toch zo mooi vind! Ik ben met ontzettend veel inspiratie, stof tot nadenken en een heerlijk groepje nieuwe mensen in mijn leven thuis gekomen. Het liefst geef ik me deze reis ieder jaar cadeau, gewoon omdat ik het verdien!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Katja - Nomali Fotografie

Zo, het heeft even geduurd maar ook ik ben intussen ‘geland’ van mijn retraite in Granada. Deze reis is met 1 woord te omschrijven als BIJZONDER!

Bijzonder in vele opzichten…

Met nul verwachtingen ben ik dit mooie avontuur aangegaan en hoe bijzonder als achteraf alles lijkt te kloppen. Een reis van inspireren, genieten, ontspannen, verrassen maar ook ontdekken en kwetsbaar zijn. Met name dat laatste maakt dat deze reis er een is om niet gauw te vergeten. Het is eigenlijk niet met woorden te omschrijven wat wij daarboven op die berg samen hebben mogen beleven.

Lachen, gieren en brullen tot in de vroege ochtenduurtjes maar ook vele mooie en ontroerende gesprekken gevoerd. Die lieve meiden hebben dan ook stuk voor stuk een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. En dit allemaal op een unieke locatie Villa Atalanta hoog in de bergen, omringd door warmte en gastvrijheid van Feikje en Dirk. Aan verwennerij geen gebrek! Dank hiervoor.

Ik heb niet alleen op professioneel gebied veel mogen ontdekken maar ook heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen. Dit mede dankzij de mooie manier van coaching van Danielle en Maarten. Zo dankbaar voor dit waanzinnige avontuur en dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Opgeladen, vol positieve energie en met een hoofd boordevol nieuwe inzichten ga ik de toekomst tegemoet. Muchas gracias!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Transformatie sessies

DOOR BUSINESS COACH SABINE VAN DIJK

Sabine is spiritueel business coach, NLP trainer en holistisch therapeut en verzorgt tijdens ons coaching programma een aantal transformatie sessies. Zij leert je hoe je kunt verbinden met je hart in plaats van met je hoofd. Oude energie die niet meer bij je hoort vrijlaten en nieuwe energie omarmen.

Het is er allemaal al, want alles zit al in jezelf. Alleen zie je het vaak nog niet of soms zelfs niet meer. Het toelaten van liefde, van succes moet je soms weer leren toestaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en dat wat je hierin aantrekt.

Al ruim 22 jaar coacht Sabine mensen op die diepere laag. Zelf heeft Danielle bij haar de NLP vanuit intuïtie opleiding gevolgd en succesvol afgerond en heeft zij al diverse transformatie sessie mogen ontvangen die haar enorm geholpen hebben om na een pittige scheiding weer de kracht in zichzelf te vinden en een heel fijn leven vol verbinding en liefde te leiden.

Goed om te weten!

DATUM | VOORWAARDEN | AANMELDEN

Het coachingsprogramma 'Be the light' start op 6 februari 2024 tijdens de eerste live dag in Breda. Er is slechts plaats voor maximaal 4 vrouwen. Voor de online community 'Be the light' zullen we je in januari 2024 al uitnodigen. Dan kunnen we vooraf alvast verbinden met elkaar. Dit is een online community die exclusief is voor deelnemers aan Be the light.

Verblijf, verteer en drinken tijdens de live dagen en de tweedaagse in Nederland is inbegrepen in dit programma. Evenals alle coaching, de transformatiesessies door Sabine van Dijk, een eigen werkboek en locatie huur voor de persoonlijke brandingshoot. Meer details hierover volgen na aanmelding.

Info & Prijs

Coaching programma Be the light

All inclusive pakket 1

Ontwikkel behoefte gesprek

Een 1 op 1 coaching sessie

6 live dagen incl. coaching

Tweedaagse in NL incl coaching

3 transformatie sessies

Online community (doorlopend)

Kennis & Inspiratie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Betaling in 1 termijn

€ 2.599 excl BTW

All inclusive pakket 2

Ontwikkel behoefte gesprek

Een 1 op 1 coaching sessie

6 live dagen incl. coaching

Tweedaagse in NL incl coaching

3 transformatie sessies

Online community (doorlopend)

Kennis & Inspiratie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Betaling in 2 termijnen

€ 2.699 excl BTW

All inclusive pakket 3

Ontwikkel behoefte gesprek

Een 1 op 1 coaching sessie

6 live dagen incl. coaching

Tweedaagse in NL incl coaching

3 transformatie sessies

Online community (doorlopend)

Kennis & Inspiratie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Betaling in 4 termijnen

€ 2.799 excl BTW

Betaling van coaching programma Be the light kan via de volgende opties:

All inclusive pakket 1:

1 termijn van € 2.599,- ex BTW bij aanmelding

All inclusive pakket 2:

1 termijn van € 1.399 ex BTW bij aanmelding

1 termijn van € 1.300,- ex BTW in maart 2024

All inclusive pakket 3:

1 termijn van € 699,- ex BTW bij aanmelding

3 termijnen van € 700,- ex BTW in jan, maart en mei 2024

Je ontvangt hiervoor van ons tijdig de facturen.

Je plaats voor deelname aan het coaching programma Be the light is definitief na betaling van de 1e termijn.

Voorwaarden & Aanmelden

VOORWAARDEN:

• In de prijs van het coaching programma Be the light is alle coaching, de transformatie sessies, eigen werkboek, locatie huur en het verteer inbegrepen.
• Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het programma heb je geen recht meer op restitutie, aangezien alle locatiekosten etc al gemaakt zijn dan.
• Het programma gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

AANMELDEN:

• Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst (er is maximaal plaats voor 4 vrouwen).
• Bijzonderheden waarmee tijdens het programma rekening mee moet worden gehouden graag bij aanmelding doorgeven (zoals dieetwensen, allergieën etc)

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Nieuwe vriendschappen, inzichten, een traan, een lach, fijne shoots, heerlijk eten… Wat heb ik veel gevonden en gevoeld tijdens deze Inspiration journey. Het was een geweldig avontuur waarbij ik dichterbij mezelf ben gekomen.

Een ontdekkingstocht naar wie ik ben en wie ik ben als fotograaf. Creëren vanuit mezelf en vol overtuiging kunnen zeggen: ‘mijn werk mag gezien worden, I am enough!’. Bedankt lieve Daniëlle en Maarten voor deze avontuurlijke reis die mij heeft geopend en zoveel moois heeft gebracht.

Hedwig den Hartog Photography

Wie zijn wij?

WAAROM DOEN WIJ WAT WE DOEN

Danielle Zeeman en Maarten Mulder van Maan Photography hebben hun inzichten, ervaringen en passie voor de mens en fotografie gebundeld. Zij helpen jou graag om nog meer vanuit je gevoel en verbinding met jezelf te fotograferen en de mensen aan te trekken die bij jou passen. Hun levens zijn compleet veranderd toen zij de kracht in zichzelf hebben gevonden en hiernaar zijn gaan leven en ondernemen.

Danielle & Maarten

GEVOELSMENS | FOTOGRAAF | VERBINDER

Mijn naam is Danielle Zeeman. Trotse moeder van Senna en Mika, ondernemer, coach, fotograaf en inspirator. Ik heb geleerd om vanuit intuïtie en gevoel in vrijheid te leven en werken.

Al jaren maak ik foto’s en krijg ik de reactie: “Daan, wat vang jij iedere keer weer mooi de energie van het moment! Jij weet op het juiste moment de ‘click’ te maken." Die ‘click’ of wel verbinding is voor mij in mijn leven essentieel gebleken.

Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik dertien jaar geleden een scheiding voor mijn kiezen kreeg en met twee kleine kinderen alleen verder moest.

Mezelf volledig kwijt en met een laag zelfbeeld ben ik toch mijn innerlijke reis aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word: fotografie en reizen!

In stilte in de natuur vond ik mijn antwoorden en bloeide mijn liefde voor de mens en fotografie verder op. Een bewustwordingsproces, waardoor ik de natuur en de mens met hele andere ogen ben gaan zien. De kleinste details werden weer zichtbaar en voelbaar voor mij.

Op een nieuwe manier verbinden dat is wat ik deed, ook in mijn coachingsbedrijf toendertijd. Coaching om vrouwen in hun kracht te zetten. Niet meer verbinden vanuit moeten, maar vanuit zijn. Zo ontdekte ik stapje voor stapje door mijn lens de schoonheid van het leven. Ik hervond het geluk in de liefde bij Maarten. Een liefde, die mijn passie voor fotografie deelt en mij inspireert en motiveert om alles uit het leven te halen.

In ‘Maan’ vind je onze mooie verbondenheid terug. ‘Maan’ is een samenvoeging van onze namen Maarten en Daan (zoals ik door mijn dierbaren genoemd wordt). Tevens staat ‘de Maan’ voor ons voor natuurlijk licht. Het licht en de energiebron waar wij het allerliefste mee werken als we fotograferen!

Verbinden, organiseren, samenwerken, mogelijkheden en kansen zien en mensen inspireren is waar Maarten en ik energie van krijgen en blij van worden. Tot de kern komen, aanpakken en gaan voor het grotere doel. Je verdient tenslotte het allerbeste. Be the light!

Durf te investeren!

EN GUN JEZELF DEZE BIJZONDERE INNERLIJKE REIS

Naast deze investering in jezelf is dit ook een investering die je kan opvoeren als zakelijke kosten en daarmee aftrekbaar voor de belastingdienst. Verder kun je voor dit programma ook een subsidie aanvragen bij PPO werktuig. Deze subsidie is speciaal voor professionals in de creatieve sector die investeren in hun professionele ontwikkeling.