Afterwedding Roel & Marita

  /  
november 1, 2020

Na de bruiloft hebben we nog een afterweddingshoot met Roel en Marita en hun tweeling Senn en Loic gedaan. Op een prachtige plek op de Strijbeekse Heide. Eerlijk gezegd hou ik van afterweddingshoots. Je hebt dan rustig de tijd en kunt het op de plaats en het tijdstip doen wat je het allermooiste vindt. En hoe speciaal is het om je trouwkleding nog een keer aan te doen na de bruiloft. Aanrader dus!

Lieve woorden van het bruidspaar na de shoot:

“Wat een super ervaring hebben wij gehad tijdens onze (inmiddels 3!) shoots met Daniëlle en Maarten. Naast een leuke familieshoot hebben we ook onze bruiloft laten vastleggen én hebben we een afterweddingshoot gedaan. Zo tof!

Ze zien details, ze fotograferen iedereen in het moment, ze stellen iedereen op zijn gemak en wát een mooie plaatjes schieten ze. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig! Altijd op zoek naar de mooiste locaties en de beste momenten voor de shoot. Je hoeft niet te poseren want het gaat allemaal heel natuurlijk. Er wordt geadviseerd, enorm goed geluisterd naar je wensen en na de shoot volgt het fantastische resultaat al snel.
Niets dan lof voor Maan Photography!