Story of Alex & Kiki

  /  
augustus 14, 2021

Watershoots, ik vind ze geweldig! Dit lieve stel genoot er ook heel erg van, wat een cadeau om dit samen met hen te doen! Hierbij een deel van de foto’s, de foto’s met blote buik houden ze liever prive en dat is helemaal goed.

Liefdevolle woorden over de shoot:

“Wij hebben een maternity shoot geboekt bij Maan Photography. Het was echt een hele mooie en fijne ervaring! Ongelooflijk hoe mooi zij ons hebben vast gelegd! En warme en tijdloze herinnering voor altijd!

Daniëlle en Maarten zijn beide hele prettige mensen die niet teveel aanwezig zijn als shooters, ze geven prettige en subtiele aanwijzingen en zijn heel professioneel. Volgende keer boeken we zeker weer een shoot bij hun!

Wat een extra plus punt is is dat zij ook cliënt closet hebben, dus in mijn geval prachtige jurken waar ik uit kon kiezen! Weer een zorg minder voor mij voordat ik op de foto ging!”