SHINE YOUR LIGHT

de community voor fotografen die samen verder willen groeien

Bewust stilstaan bij wat jij wil!

Delen, verbinden en samen verder groeien als mens en fotograaf

Je leeft in een snelle wereld en wordt 24 uur per dag blootgesteld aan prikkels. Patronen en overtuigingen sluipen onbewust in je systeem, waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden. Je agenda zit vol en ook je hoofd zit vol met alles wat je nog ‘moet’ doen en ook met nieuwe ideeën, maar je weet niet hoe je ze goed vorm geeft.

Je voelt de regie even niet en loopt voor je gevoel achter de feiten aan. De groei waar je naar verlangt blijft nog uit en je komt niet toe aan de dingen waar je echt blij van wordt en energie van krijgt. Je bent klaar met alleen maar keihard werken en alle ballen in de lucht houden. Je verlangt naar meer rust, focus en balans in je bedrijf en leven.

Je vindt het fijn om hier samen met collega fotografen bewust bij stil te staan. Een liefdevolle stok achter de deur te hebben om verder te groeien op een manier die bij jou past, waar je echt blij van wordt en energie van krijgt. Het is tijd voor jou en dat je doet wat echt bij jou past!

Shine your light

STILSTAAN | VOELEN | RUIMTE INNEMEN

Daarom hebben wij de online community 'Shine your light' speciaal voor vrouwelijke fotografen opgezet. Samen bewust stil staan bij wat je nu doet, voelen waar je behoefte ligt en je ruimte innemen op de manier die voor jou goed voelt. Elkaar inspireren en stimuleren door vanuit verbinding te delen en reflecteren.

Een bijzondere community voor fotografen die jou helpt om vanuit verbinding met jezelf in je kracht te staan en keuzes te maken die echt bij jou passen. Wat is goed voor jou, zodat jij tot bloei komt, je licht laat schijnen en verder groeit als mens en fotograaf.

Tijdens ons wekelijkse kaarttrek moment vind jij je antwoorden en ben je in staat om vanuit verbinding met jezelf te ontdekken hoe je meer rust, ruimte en balans in je leven en bedrijf creëert. Je ervaart hoe je meer focust aanbrengt in je leven waardoor je dichter bij jezelf blijft en een veel krachtiger product wegzet.

Verlang jij naar meer focus en rust in je hoofd, je leven en je bedrijf?

Ben jij er klaar voor om bewust stil te staan bij waar je nu staat, te voelen waar jouw behoefte en verlangen ligt en wat je kunt doen om je licht te laten schijnen?

Wil jij graag de kracht van een gelijkgestemde community ervaren? Samen ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren, liefdevol spiegelen en stimuleren om vanuit verbinding verder te groeien als mens en fotograaf?

Herken jij dit gevoel?

Dan is onze online community voor fotografen ‘Shine your light’ jouw kans om samen met gelijkgestemden in een fijne veilige omgeving vanuit verbinding met jezelf te ontdekken welke richting je op wil. En hoe je meer focus, continuïteit en groei aanbrengt in je bedrijf en leven.

Wat kun je verwachten?

BEWUSTWORDING | REFLECTIE | VERBINDING

Een online community met zelfbewuste sensitieve fotografen die allemaal iets extra's brengen op hun eigen manier. Een veilige omgeving voor bewustwording en een liefdevolle stok achter de deur zodat jij kunt verbinden, delen, reflecteren, sparren en elkaar inspireren.

• 12 maanden online coaching om helder te krijgen hoe jij vanuit bewustwording en je gevoel meer rust, focus en regie in je leven en bedrijf creëert
• Momenten voor jezelf om te focussen en reflecteren op de dingen die voor jou echt belangrijk zijn en welke richting je op wil
• Ontdek hoe je door bewust stil te staan vanuit verbinding met jezelf je keuzes maakt die echt bij jou passen
• Omgeven en gedragen door gelijkgestemden die je inspireren en liefdevol spiegelen, waardoor je op ideeën komt en nieuwe inzichten krijgt
• Continuïteit in jouw groei doordat je door de opzet van de online community doorlopend een liefdevolle stok achter de deur hebt om verder te groeien en stappen te zetten

Wat krijg je tijdens je lidmaatschap van 'Shine your light'?

Bewustwording, inzicht, meer focus, inspiratie, rust, ruimte en nieuwe positieve energie: je ontwikkelt het zelf door actief deel te nemen in onze online community ‘Shine your light’!

Wij bieden je daarvoor persoonlijke online coaching door onder andere ons wekelijks bewustwordings moment in de groep en een veilige omgeving  om te verbinden met jezelf en een fijne groep zelfbewuste gelijkgestemde fotografen. Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en verder te groeien als mens en fotograaf!

Wat gaan we doen?

FOCUS| BALANS | GROEI

Wij geloven in de kracht van een (online) community. Hoe fijn is het om samen te delen, te verbinden, te leren van elkaar en samen verder te groeien! Om jou in contact te brengen met fijne collega fotografen die op ons pad komen en om een veilige plek te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en verder kan ontwikkelen als mens en fotograaf, hebben wij onze online community 'Shine your light' opgericht. Dit zijn de onderdelen waaruit de online community bestaat:

• Elke week een vast gezamenlijk bewustwordings moment in de groep
• Trekken van een weekkaart uit onze Maan Inspiration Carddeck voor je persoonlijke doelen
• Coaching vragen bij je weekkaart voor verdere verdieping
• 1 x per maand Facebook live in de groep om samen een kaart te trekken en te delen (uitgezonderd juli en augustus)
• Online besloten community (Facebook groep) waar je al je vragen en inspiratie in kwijt kunt
• Sparren, delen en verbinden met gelijkgestemden
• Online inspiratiesessies op gebied van persoonlijke ontwikkeling
• Je eigen fysieke dag / werkboek voor meer bewustwording van je stappen en groei

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze online community ‘Shine your light’ om samen verder te groeien als mens en fotograaf!

Een innerlijke reis vol bewustwording, inzicht, focus, inspiratie en nieuwe positieve energie samen met gelijkgestemden.

Maan Inspiration Cards

VOOR MEER BEWUSTWORDING EN NIEUWE INZICHTEN

Wanneer je deelneemt aan onze online community 'Shine your light' ontvang je ook onze Maan Inspiration Cards. Je intuïtie is je beste raadgever, je innerlijke stem. Onze inspiratie kaarten helpen je om dit gevoel te ontdekken of ondersteunen. Bijzonder is het om iedere keer weer te ervaren wat de kaarten losmaken bij mensen en de mooie inzichten die ze krijgen om verder te kunnen groeien!

Tijdens ons wekelijkse bewustwordings moment trekken we allemaal onze eigen kaart. In combinatie met de coaching vragen die erbij horen ontvang je antwoorden en nieuwe inzichten waar je volgende stappen mee kunt zetten. Er is niks zweverigs aan. Het is pure bewustwording, een moment van stilstaan en een middel om meer bij je gevoel te komen, zodat je gaat doen wat echt bij jou past. Hoe dit precies in zijn werk gaat, delen we met je na aanmelding.

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Jonne Steenhuis - Blinkend Beeld

Nuchter als ik ben, dacht ik dat kaarten trekken nooit iets voor mij zou zijn. Maar tijdens de inspiratiereis van Maan Photography naar Spanje liet ik het lekker over me heen komen. En was al ik snel helemaal om! Zweverig? Nee joh, juist een fijn momentje voor mezelf om even stil te staan bij hoe het met me gaat. Elke maandagochtend start ik mijn weekkaart met dit mooie en laagdrempelige kaartendeck. Een aanrader!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Stefanie Dewel Photography

Inmiddels een week geleden dat ik op retreat was met Maan Photography, maar zelfs nu voel ik nog steeds de positieve energie die tijdens de reis werd overgebracht. In mijzelf, maar ook met elkaar. Ik heb enorm veel bijgeleerd en niet alleen op 'fotografie' gebied. Een bedrijf runnen is meer dan enkel het werk dat je aflevert. Dat is ook begrijpen en weten wie je zelf bent als persoon, wat je wil bereiken en wat jouw persoonlijke doelen zijn!

1 zijn met jezelf en je gevoel, dat is de grondlaag van een goede business en daarop hebben Danielle en Maarten enorm goed ingespeeld. We zijn diep gegaan voor wie dat wilde en nodig had. En ik zie nu al resultaat in wat dit met mezelf en anderen heeft gedaan.

' Because we're all worth it and just fucking do it'

Twijfel zeker niet en ga met Maan Photography mee op reis. Ik beloof je dat het je veel zal brengen voor je toekomstplannen. Ik heb erg genoten, ook van het verblijf, het eten, de groep. Het was fijn!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Anne Westerveld Fotografie

Vorig jaar oktober heb ik mijzelf de reis naar Spanje cadeau gedaan voor mijn verjaardag! En een cadeautje was het zeker, wat heb ik genoten zeg. Ik ben mezelf tegen gekomen, mijn valkuilen maar ook mijn kracht. Het heeft mijn ogen geopend dat ik nog bewuster voor mezelf moet kiezen en voor mezelf moet zorgen.

Ik heb genoten van het samenzijn met allemaal lieve mensen, de open gesprekken en de steun voor elkaar. Prachtig om te zien hoe deze reis ons heeft kunnen verbinden. Maarten en Danielle zijn geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Ze doen alles om je te helpen, er voor je te zijn waar het nodig is.

Natuurlijk hebben we ook ontzettend veel mooie dingen mogen fotograferen waardoor ik echt weer even dat vuurtje voelde waarom ik ons vak toch zo mooi vind! Ik ben met ontzettend veel inspiratie, stof tot nadenken en een heerlijk groepje nieuwe mensen in mijn leven thuis gekomen. Het liefst geef ik me deze reis ieder jaar cadeau, gewoon omdat ik het verdien!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Katja - Nomali Fotografie

Zo, het heeft even geduurd maar ook ik ben intussen ‘geland’ van mijn retraite in Granada. Deze reis is met 1 woord te omschrijven als BIJZONDER!

Bijzonder in vele opzichten…

Met nul verwachtingen ben ik dit mooie avontuur aangegaan en hoe bijzonder als achteraf alles lijkt te kloppen. Een reis van inspireren, genieten, ontspannen, verrassen maar ook ontdekken en kwetsbaar zijn. Met name dat laatste maakt dat deze reis er een is om niet gauw te vergeten. Het is eigenlijk niet met woorden te omschrijven wat wij daarboven op die berg samen hebben mogen beleven.

Lachen, gieren en brullen tot in de vroege ochtenduurtjes maar ook vele mooie en ontroerende gesprekken gevoerd. Die lieve meiden hebben dan ook stuk voor stuk een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. En dit allemaal op een unieke locatie Villa Atalanta hoog in de bergen, omringd door warmte en gastvrijheid van Feikje en Dirk. Aan verwennerij geen gebrek! Dank hiervoor.

Ik heb niet alleen op professioneel gebied veel mogen ontdekken maar ook heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen. Dit mede dankzij de mooie manier van coaching van Danielle en Maarten. Zo dankbaar voor dit waanzinnige avontuur en dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Opgeladen, vol positieve energie en met een hoofd boordevol nieuwe inzichten ga ik de toekomst tegemoet. Muchas gracias!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Goed om te weten

Datum & Besloten groep

De online community ‘Shine your light’ start op 1 april 2024! In de week ervoor zullen we alle deelnemers al uitnodigen om lid te worden van onze besloten Facebook groep die exclusief is voor de deelnemers aan ‘Shine your light’. Tevens het moment om alvast te verbinden met elkaar.

Info & Prijs

Online community Shine your light

All inclusive pakket 1

12 maanden lidmaatschap

Online community (doorlopend)

Maan Inspiration Cards

Trekken weekkaart incl coaching vragen

Maandelijks FB live in groep

Online inspiratiesessies

Kennis & Inspiratie delen

Exclusieve gelijkgestemde groep

Eigen werkboek

Betaling in 1 termijn

€ 425 excl BTW

All inclusive pakket 2

12 maanden lidmaatschap

Online community (doorlopend)

Maan Inspiration Cards

Trekken weekkaart incl coaching vragen

Maandelijks FB live in groep

Online inspiratiesessies

Kennis & Inspiratie delen

Exclusieve gelijkgestemde groep

Eigen werkboek

Betaling in 2 termijnen

€ 480 excl BTW

De prijzen zijn per jaar en exclusief BTW.
Betaling voor de online community Shine your light kan via de volgende opties:

All inclusive pakket 1:

1 termijn van € 425,- ex BTW bij aanmelding

All inclusive pakket 2:

1 termijn van € 240,- ex BTW bij aanmelding

1 termijn van € 240,- ex BTW in oktober 2024

Je ontvangt hiervoor van ons tijdig de facturen.

Je plaats voor deelname aan Shine your light is definitief na betaling van de 1e termijn.

Voorwaarden & Aanmelden

VOORWAARDEN:

• In de prijs van voor de online community Shine your light zijn de online coaching, het Maan Inspiration Carddeck, de Facebook lives en het eigen werkboek inbegrepen.
• Na 1 jaar loopt het lidmaatschap automatisch door maar is ieder moment na een jaar opzegbaar middels één mailtje. Dit kan middels één mailtje naar info@maanphotography.nl.

AANMELDEN:

• Na aanmelding ontvang je alle info over Shine your light en het deelnemen aan de online community
• Na betaling worden de Maan Inspiration Cards en je eigen werkboek naar je opgestuurd

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OVER ONZE UNIEK MANIER VAN COACHEN

Nieuwe vriendschappen, inzichten, een traan, een lach, fijne shoots, heerlijk eten… Wat heb ik veel gevonden en gevoeld tijdens deze Inspiration journey. Het was een geweldig avontuur waarbij ik dichterbij mezelf ben gekomen.

Een ontdekkingstocht naar wie ik ben en wie ik ben als fotograaf. Creëren vanuit mezelf en vol overtuiging kunnen zeggen: ‘mijn werk mag gezien worden, I am enough!’. Bedankt lieve Daniëlle en Maarten voor deze avontuurlijke reis die mij heeft geopend en zoveel moois heeft gebracht.

Hedwig den Hartog Photography

Wie zijn wij?

WAAROM DOEN WIJ WAT WE DOEN

Danielle Zeeman en Maarten Mulder van Maan Photography hebben hun inzichten, ervaringen en passie voor de mens en fotografie gebundeld. Zij helpen jou graag om nog meer vanuit je gevoel en verbinding met jezelf te fotograferen en de mensen aan te trekken die bij jou passen. Hun levens zijn compleet veranderd toen zij de kracht in zichzelf hebben gevonden en hiernaar zijn gaan leven en ondernemen.

Danielle & Maarten

GEVOELSMENS | FOTOGRAAF | VERBINDER

Mijn naam is Danielle Zeeman. Trotse moeder van Senna en Mika, ondernemer, coach, fotograaf en inspirator. Ik heb geleerd om vanuit intuïtie en gevoel in vrijheid te leven en werken.

Al jaren maak ik foto’s en krijg ik de reactie: “Daan, wat vang jij iedere keer weer mooi de energie van het moment! Jij weet op het juiste moment de ‘click’ te maken." Die ‘click’ of wel verbinding is voor mij in mijn leven essentieel gebleken.

Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik dertien jaar geleden een scheiding voor mijn kiezen kreeg en met twee kleine kinderen alleen verder moest.

Mezelf volledig kwijt en met een laag zelfbeeld ben ik toch mijn innerlijke reis aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word: fotografie en reizen!

In stilte in de natuur vond ik mijn antwoorden en bloeide mijn liefde voor de mens en fotografie verder op. Een bewustwordingsproces, waardoor ik de natuur en de mens met hele andere ogen ben gaan zien. De kleinste details werden weer zichtbaar en voelbaar voor mij.

Op een nieuwe manier verbinden dat is wat ik deed, ook in mijn coachingsbedrijf toendertijd. Coaching om vrouwen in hun kracht te zetten. Niet meer verbinden vanuit moeten, maar vanuit zijn. Zo ontdekte ik stapje voor stapje door mijn lens de schoonheid van het leven. Ik hervond het geluk in de liefde bij Maarten. Een liefde, die mijn passie voor fotografie deelt en mij inspireert en motiveert om alles uit het leven te halen.

In ‘Maan’ vind je onze mooie verbondenheid terug. ‘Maan’ is een samenvoeging van onze namen Maarten en Daan (zoals ik door mijn dierbaren genoemd wordt). Tevens staat ‘de Maan’ voor ons voor natuurlijk licht. Het licht en de energiebron waar wij het allerliefste mee werken als we fotograferen!

Verbinden, organiseren, samenwerken, mogelijkheden en kansen zien en mensen inspireren is waar Maarten en ik energie van krijgen en blij van worden. Tot de kern komen, aanpakken en gaan voor het grotere doel. Je verdient tenslotte het allerbeste. Be the light!

Investeer in je mindset!

EN GUN JEZELF MEER FOCUS, BALANS EN RUST

Naast deze investering in jezelf is dit ook een investering die je kan opvoeren als zakelijke kosten en daarmee aftrekbaar voor de belastingdienst.