Portfolioshoot dagen

voor fotografen

Speciaal voor fotografen

die op zoek zijn naar verbinding, inspiratie en mooi portfoliowerk!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze portfolioshootdagen. Hier vind je alle data en informatie over onze portfolioshootdagen in de komende maanden en ook de mogelijkheid om je aan te melden.

Locaties & settings

Newborn (in studio) | Watershoots | Bloemenveld shoot

Onze portfolioshoot dagen vinden zowel binnen als buiten op verschillende locatie in Nederland / Belgie plaats. Van watershoots in Alpen tot een prachtig bloemenveld tot een prachtige daglichtstudio voor newborn en maternityshoots. Tijdens de portfolioshootdagen in de natuur creëren we altijd verschillende settings voor jullie; Maternity, Motherhood en Family.

Er is, afhankelijk van het aantal settings, plaats voor maximaal 4 of 6 fotografen per porftolioshootdag. Dit betekent dat je samen met een collega fotograaf de settings shoot en alle vrijheid en ruimte hebt om je eigen creativiteit te laten gaan! Wij zorgen voor prachtige modellen en de volledige styling van de modellen, zodat jij heel mooi portfoliomateriaal kunt maken. Wij geven tips en aanwijzingen oa voor het aansturen en gebruik van licht. Verder is er alle ruimte om je vragen te stellen en om nieuwe dingen uit te proberen.

Je hebt ongeveer 20 minuten per setting om te shooten, een korte pauze en dan rouleren we naar de volgende settings. Maarten (mijn partner) en ik zullen dit coördineren. Drinken en wat lekkers staat voor jullie klaar. Uiteraard mag je zelf ook nog wat meenemen als je dat graag wil.

Datum & plaats

Portfolioshootdagen

Hieronder vind je alle data en locaties van de portfolioshootdagen. Achter iedere dag vind je ook een back up datum, voor als de shoot verzet moet worden ivm slecht weer (regen / harde wind).

9 december 2023 – Newborn / maternity in Studio SDP (in Brecht) – VOL

27 januari 2024 – Newborn / maternity in Studio SDP (in Brecht) – VOL

3 februari 2024 – Newborn / maternity in Studio SDP (in Brecht) – VOL

14 juni 2024 – Bloemenveld in Breda(15 juni is back up datum)

22 juni 2024 – Bloemenveld in Breda (23 juni is back up datum)

29 juni 2024 – watershoots bij ‘t Zand in Alphen (30 juni is back up datum)

6 juli 2024 – watershoots bij ‘t Zand in Alphen (7 juli is back up datum)

30 aug 2024 – watershoots bij ‘t Zand in Alphen (31 aug is back up datum)

In principe vinden alle buiten portfolioshootdagen aan het eind van de dag rond zonsondergang plaats. Fijn om wel de hele dag te reserveren, stel dat we moeten schuiven ivm het weer. De portfolioshoot dagen in de studio zijn overdag.

Info & Prices

PORTFOLIOSHOOT DAG

Portfolioshootdag

Duur: +/- 3 uur
Verschillende settings
Motherhood - Maternity - Family
2 fotografen per setting
20 min shooten per setting
Prachtige modellen, kleding en styling
Tips ivm aansturen en gebruik licht
Verbinding, inspiratie & fijne energie

€ 250 ex btw

Heb je interesse, dan kun je je hierboven via de aanmeldbutton aanmelden voor een porfolioshootdag naar keuze. Na het klikken op de aanmeldbutton verschijnt het aanmeldformulier, waarop je aangeeft voor welke portfolioshootdag je je graag aan wil melden.

De prijs voor de Newborn / maternity portfolioshootdagen in Studio SDP (in Brecht) zijn Eur 295,- ex btw ivm de studiohuur en de lunch die inbegrepen zijn.

Na de portfolioshoots

OMGANG MET FOTO'S EN MODELLEN

De modellen ontvangen heel graag een selectie van jullie foto’s na de shoot (bij voorkeur binnen twee weken). Een sneakpeak binnen een paar dagen wordt enorm gewaardeerd en dan heb je iets meer tijd om de rest af te maken. Dus als je dat wil doen, graag! Dat is ons bedankje aan hen, dat wij mooi portfoliomateriaal mogen maken. Foto’s mag je dus ook gebruiken voor je eigen portfolio en online kanalen! Graag eerst delen met de modellen voordat je zelf iets deelt.

Aanmelden

BEVESTIGING PLEKJE

Aanmelden kan via het aanmeldformulier wat verschijnt als je op de aanmeld buttons op deze pagina klikt. Aanmeldingen worden in volgorde van aanmelden verwerkt. Na aanmelding ontvang je van ons een factuur voor een aanbetaling van Eur 75,- ex btw. Zodra die betaald is, is je plek definitief gereserveerd. Het restant bedrag wordt 2 maanden voor de portfolioshootdag aan je gefactureerd.

LIEFDEVOLLE WOORDEN

PORTFOLIOSHOOT DAG

Ik heb bij Maan photography een portfolioshoot gevolgd. Het was echt top geregeld. Mooie modellen, hele mooie gestylde kleding, super locatie en duidelijke communicatie. Ik ben naar huis gegaan met SD kaartjes vol mooi beeldmateriaal. Daarnaast zijn Maarten en Daniëlle lieve en toegankelijke mensen aan wie je veel vragen kan stellen. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Karin van Hooijdonk Fotografie

We kijken er naar uit om je te ontmoeten, elkaar te inspireren en samen met jou mooi portfoliowerk te maken!