Portfolioshoot dagen

voor fotografen

Speciaal voor fotografen

die op zoek zijn naar verbinding, inspiratie en mooi portfoliowerk!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze portfolioshootdagen. Hier vind je alle data en informatie over onze portfolioshootdagen in 2023 en ook de mogelijkheid om je aan te melden.

Locaties & settings

Scheveningen | Alphen | Kaatsheuvelse IJsbaan

Onze portfolioshoot dagen vinden op verschillende locatie in Nederland plaats. Van de duinen in Scheveningen tot watershoots in Alpen tot zand, heide en heuvels bij de Kaatsheuvels IJsbaan. We creëren altijd verschillende settings voor jullie; Maternity, Motherhood en Family.

Er is plaats voor maximaal 6 fotografen per porftolioshootdag. Dit betekent dat je samen met een collega fotograaf de settings shoot en alle vrijheid en ruimte hebt om je eigen creativiteit te laten gaan! Wij zorgen voor prachtige modellen en de volledige styling van de modellen, zodat jij heel mooi portfoliomateriaal kunt maken.

Je hebt ongeveer 20 minuten per setting om te shooten, een korte pauze en dan rouleren we naar de volgende settings. Maarten (mijn partner) en ik zullen dit coördineren. Drinken en wat lekkers staat voor jullie klaar. Uiteraard mag je zelf ook nog wat meenemen als je dat graag wil.

Datum & plaats

Portfolioshootdagen

Hieronder vind je alle data en locaties van de portfolioshootdagen. Achter iedere dag vind je ook een back up datum, voor als de shoot verzet moet worden ivm slecht weer (regen / harde wind).

20 mei 2023 – Scheveningen (21 mei back up datum) – VOL

16 juni 2023 – Bloemenveld in Breda (18 juni back up datum) – VOL

23 juni 2023 – Bloemenveld in Breda (29 juni back up datum) – VOL

24 juni 2023 – watershoots in Alphen (25 en 27 juni back up datum) – VOL

1 juli 2023 – watershoots in Alphen (2 en 4 juli back up datum) – VOL

11 juli 2023 – watershoots in Alphen (12 juli back up datum) – VOL

2 september 2023 – watershoots in Alphen (3 september back up datum)

7 oktober 2023 – Kaatsheuvelse IJsbaan (8 oktober back up datum)

9 december 2023 – Newborn / maternity in Studio SDP (in Brecht)

In principe vinden alle buiten portfolioshootdagen aan het eind van de dag rond zonsondergang plaats. Fijn om wel de hele dag te blokken, stel dat we moeten schuiven ivm het weer.

Info & Prices

PORTFOLIOSHOOT DAG

Portfolioshootdag in 2023

Duur: +/- 3 uur
Verschillende settings
Motherhood - Maternity - Family
2 fotografen per setting
20 min shooten per setting
Prachtige modellen, kleding en styling
Verbinding, inspiratie & fijne energie

€ 250 ex btw

Heb je interesse, dan kun je je hierboven via de aanmeldbutton aanmelden voor een porfolioshootdag naar keuze. Na het klikken op de aanmeldbutton verschijnt het aanmeldformulier, waarop je aangeeft voor welke portfolioshootdag je je graag aan wil melden.

Na de portfolioshoots

OMGANG MET FOTO'S EN MODELLEN

De modellen ontvangen heel graag een selectie van jullie foto’s na de shoot (bij voorkeur binnen twee weken). Een sneakpeak binnen een paar dagen wordt enorm gewaardeerd en dan heb je iets meer tijd om de rest af te maken. Dus als je dat wil doen, graag! Dat is ons bedankje aan hen, dat wij mooi portfoliomateriaal mogen maken. Foto’s mag je dus ook gebruiken voor je eigen portfolio en online kanalen!

Aanmelden

BEVESTIGING PLEKJE

Aanmelden kan via het aanmeldformulier wat verschijnt als je op de aanmeld buttons op deze pagina klikt. Aanmeldingen worden in volgorde van aanmelden verwerkt. Na aanmelding ontvang je van ons een factuur voor een aanbetaling van Eur 75,- ex btw. Zodra die betaald is, is je plek definitief gereserveerd. Het restant bedrag van Eur 175,- ex btw wordt 2 maanden voor de portfolioshootdag aan je gefactureerd.

LIEFDEVOLLE WOORDEN

PORTFOLIOSHOOT DAG

Ik heb bij Maan photography een portfolioshoot gevolgd. Het was echt top geregeld. Mooie modellen, hele mooie gestylde kleding, super locatie en duidelijke communicatie. Ik ben naar huis gegaan met SD kaartjes vol mooi beeldmateriaal. Daarnaast zijn Maarten en Daniëlle lieve en toegankelijke mensen aan wie je veel vragen kan stellen. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Karin van Hooijdonk Fotografie

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen met jou mooi portfoliowerk te maken!