Portfolioshoot dag

voor fotografen

12 februari 2022

in een oude leerlooierij in Rijen

Wat leuk dat je interesse hebt in de portfolioshoots die wij op 12 februari tussen +/- 09.30 en 12.30 uur in een Oude Leerlooierij in Rijen organiseren! Hier vind je alle informatie over onze portfolioshoot dag en ook de mogelijkheid om je aan te melden.

Locatie & settings

Oude leerlooierij in Rijen

De locatie voor de portfolioshoots is een prachtige Oude Leerlooierij in Rijen. We creëren hier vier verschillende settings voor jullie; Maternity en Motherhood (eentje met een klein babytje en eentje met een kindje tussen de 2 en 4 jaar).

Er is plaats voor maximaal 4 fotografen. Dit betekent dat je 1 op 1 met je model shoot en alle vrijheid en ruimte hebt om je eigen creativiteit te laten gaan! Wij zorgen voor prachtige modellen en de volledige styling van de modellen, zodat jij heel mooi portfoliomateriaal kunt maken.

Je hebt ongeveer 25 minuten per setting om te shooten, een korte pauze en dan rouleren we naar de volgende setting. En daarna doen we dit nog een keer naar de 3e en 4e setting. Maarten (mijn partner) en ik zullen dit coördineren. Drinken en wat lekkers staat voor jullie klaar. Uiteraard mag je zelf ook nog wat meenemen als je dat graag wil.

Info & Prices

PORTFOLIOSHOOT DAG IN OUDE LEERLOOIERIJ

12 februari 2022

Van 09.30 tot 12.30 uur
4 settings
Motherhood - Maternity
1 fotograaf per setting
25 min shooten per setting
Prachtige modellen, kleding en styling

€ 250 ex btw

Na de portfolioshoots

OMGANG MET FOTO'S EN MODELLEN

De foto’s die je maakt mag je gebruiken voor je portfolio. De modellen weten hiervan. Wel is het fijn, als je de foto’s ook naar de modellen stuurt. Zij vinden het erg leuk om jouw werk met foto’s van zichzelf met hun dierbaren erop te ontvangen. Als je deelneemt, zorg ik dat je alle gegevens van de modellen ontvangt, ook dat je ze evt kunt taggen op instagram als je dat wil.

Aanmelden

BEVESTIGING PLEKJE

Aanmelden kan via het aanmeldformulier wat verschijnt als je op de aanmeld buttons op deze pagina klikt. Aanmeldingen worden in volgorde van aanmelden verwerkt. Na aanmelding ontvang je van ons een factuur voor een aanbetaling van Eur 50,- ex btw. Zodra die betaald is, is je plek definitief gereserveerd. Het restant bedrag van Eur 200,- ex btw wordt in januari aan je gefactureerd.

LIEFDEVOLLE WOORDEN

PORTFOLIOSHOOT DAG

Ik heb bij Maan photography een portfolioshoot gevolgd. Het was echt top geregeld. Mooie modellen, hele mooie gestylde kleding, super locatie en duidelijke communicatie. Ik ben naar huis gegaan met SD kaartjes vol mooi beeldmateriaal. Daarnaast zijn Maarten en Daniëlle lieve en toegankelijke mensen aan wie je veel vragen kan stellen. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Karin van Hooijdonk Fotografie

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen met jou mooi portfoliowerk te maken!