Info & Prices

Portait - Love shoot

Info & Prices

PORTRAIT - LOVESHOOT

Love shoot pakket 1

Fotoshoot op locatie +/- 1 uur
Max 2 personen
10 foto's kleur / z-w in HR
Foto's via Wetransfer
Binnen 1 dag sneakpeak
Binnen 2 weken alle foto's digitaal
Gratis gebruik van client closet
Geen reiskosten in straal 10 km Breda

€ 185

Love shoot pakket 2

Fotoshoot op locatie +/- 1 uur
Max 2 personen
25 foto's kleur / z-w in HR
Foto's via Wetransfer
Binnen 1 dag sneakpeak
Binnen 2 weken alle foto's digitaal
Gratis gebruik van client closet
Geen reiskosten in straal 10 km Breda

€ 260

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Vooraf bespreken we je wensen wat betreft de locatie, het tijdstip en geef ik je kledingtips zodat het samen een mooi geheel wordt. Tijdens de shoot kun je gratis gebruik maken van de mooie jurken en kinderkleding uit onze client closet.

Ik heb een aantal locaties in de omgeving van Breda die binnen de 10 km van de reiskosten vallen. Zoals de Teteringse Heide, het Mastbos, de Strijbeekse Heide of De Leemputten in Dorst. Uiteraard kan ik ook naar een locatie bij jullie in de buurt komen, wel reken ik dan Eur 0,35 per km vanaf Breda. Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinde van Maan Photography, tenzij vooraf anders is afgesproken.

BRUIDSREPORTAGE | AFTER WEDDING

Tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en alle mogelijkheden, waarna ik een prijs op maat maak voor jullie.

Liefdevolle woorden van

ROEL & MARITA

Wat een super ervaring hebben wij gehad tijdens onze (inmiddels 3!) shoots met Daniëlle en Maarten. Naast een leuke familieshoot hebben we ook onze bruiloft laten vastleggen én hebben we een afterweddingshoot gedaan. Zo tof!

Ze zien details, ze fotograferen iedereen in het moment, ze stellen iedereen op zijn gemak en wát een mooie plaatjes schieten ze. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig! Altijd op zoek naar de mooiste locaties en de beste momenten voor de shoot. Je hoeft niet te poseren want het gaat allemaal heel natuurlijk. Er wordt geadviseerd, enorm goed geluisterd naar je wensen en na de shoot volgt het fantastische resultaat al snel. Niets dan lof voor Maan Photography!

LIEFDEVOLLE WOORDEN

LOVESHOOT

We kijken met een fijn gevoel terug op onze fotoshoot bij MaanPhotography. Voorafgaand gaf de snelle, vriendelijke communicatie en de flexibiliteit ons al veel vertrouwen. Danielle stelde ons al snel op ons gemak. Mede door de mooie locatie, midden in de natuur, was de sfeer ontspannen. Bij het openen van de foto's hadden wij direct een lach op ons gezicht, na de eerste foto wisten we, het is gelukt. Onze verbinding en liefde is prachtig vast gelegd!

Mathijs & Kim

Voel je de verbinding met mij en wil je graag jouw liefdevolle momenten visueel maken? Ik kijk er naar uit om deze dierbare herinneringen op beeld vast te leggen.