Info & Prijzen

Motherhood shoot

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot bij ons! Wij leggen graag jullie mooie verbinding en fijne momenten vast. Jullie foto’s worden met veel liefde door ons gemaakt, geselecteerd en bewerkt. Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je het volgende:

Motherhood shoot

INBEGREPEN IN DE SHOOT

INCLUSIEF

Fotoshoot op locatie +/- 1 uur
Online gallery met jullie foto's
Binnen 1 dag sneakpeak
Binnen 2 weken alle foto's digitaal
Uitgebreid stylingadvies
Gratis gebruik van client closet
Reiskosten in straal 10 km van Breda (4814)

De shootfee (zonder foto’s) voor +/- 1 uur shooten tijdens een Motherhood shoot is Eur 175,-. Deze shootfee is tevens je aanbetaling waarmee je je plek in onze agenda definitief reserveert.

Na de shoot kies je welke van onderstaande fotopakketten je graag wil hebben en ontvang je hiervoor de factuur.

Info & Prijzen

FOTOPAKKETTEN

Motherhood shoot fotopakket 1

15 foto's kleur / z-w in HR

€ 100

Motherhood shoot fotopakket 2

25 foto's kleur / z-w in HR

€ 150

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Vooraf bespreken we je wensen wat betreft de locatie, het tijdstip en geven we je kledingtips zodat het samen een mooi geheel wordt. 

We raden aan om minimaal twee maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinde van Maan Photography, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Algemene voorwaarden Maan Photography

Kledingadvies

Kleur, materiaal & Client closet

Kleding is naast jullie zelf, het licht en de locatie een belangrijk onderdeel voor het krijgen van een mooi resultaat van jullie fotoshoot! Kies in ieder geval kleding waar jullie je prettig in voelen. Je wil tenslotte overkomen op de foto’s zoals je echt bent!

Bij voorkeur geen felle kleuren, drukke prints of teksten op de kleding. Dit leidt alleen maar af van waar het werkelijk omgaat: jou en jouw verhaal! Hou het simpel, mooie neutrale kleuren matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, beige, zand, bruin, camel, terra of legergroen zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s.

En wissel af qua materiaal van katoen, linnen, wol etc. De verschillende structuren zorgen voor een speels effect.

Tijdens de shoot kun je gratis gebruik maken van de mooie jurken en kinderkleding uit onze client closet.

Locatie

Waar & Tijdstip

Kies voor een locatie waar jij je fijn voelt. Jouw ontspanning is terug te zien in de foto’s. Bij een fotoshoot draait het echt om de persoon op de foto, hoe mooi de locatie ook is. Een rustige locatie is fijn, zodat je zo min mogelijk ‘ruis’ hebt. We hebben een aantal locaties in de omgeving van Breda die binnen onze reiskosten regeling vallen, omdat dit vaste shootlocaties voor ons zijn. Zoals de Teteringse Heide, het Mastbos of Kaatsheuvelse IJsbaan. Kies je voor een andere locatie dan rekenen we Eur 0,35 per km vanaf Breda, waarvan de eerste 10 km enkele reis voor onze rekening zijn.

Shoots vinden in principe altijd aan het eind van de dag plaats. Dan is het licht het mooiste en heb je kans op zonsondergang. In overleg kan het ook op een ander tijdstip, maar is wel afhankelijk van voldoende schaduwplekken op de gekozen locatie ivm mogelijk te fel licht.

HOE GAAT HET BOEKEN VAN EEN FOTOSHOOT IN ZIJN WERK?

MOTHERHOOD SHOOT

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken of nog vragen hebt, mag je het contactformulier op de contact pagina invullen. Vervolgens nemen wij contact met jullie op en als jullie enthousiast zijn dan prikken we een datum. We kiezen een mooie locatie uit en een passend tijdstip en dan gaan we shooten.

Na afloop ontvang je binnen twee dagen een sneakpeak van jullie shoot en binnen twee weken een selectie van de foto's in een online gallery. Je kiest hier de foto's uit die je heel graag wil hebben (extra foto's buiten een pakket is ook mogelijk). Daarna mail ik je de factuur en zodra die overgemaakt is ontvang je alle foto's in hoge resolutie via wetransfer en wens ik je heel veel plezier met jullie mooie beelden!

Liefdevolle woorden van

Nathani & Lune

Een hele ontspannen shoot gehad samen met mijn dochtertje. Voor haar was de hele beleving een mooi avontuur en kreeg ze al ruimte om te ontdekken. Zoveel plezier had ze. En dat zie je terug op de prachtige beelden.. verbluffend resultaat!
Dankjewel lieve Danielle en Maarten

Voel je de verbinding met ons en wil je graag jouw liefdevolle momenten visueel maken? Wij kijken er naar uit om deze dierbare herinneringen op beeld vast te leggen.