Info & Prijzen

Geboorteshoot

Wat ontzettend leuk dat je geïnteresseerd bent in geboortefotografie! De geboorte van jullie kindje is waarschijnlijk één van de mooiste momenten uit jullie leven. Hoe mooi is het om deze speciale gebeurtenis liefdevol vast te laten leggen! Tijdens de geboorte zit je vaak in je eigen bubbel en gaan er ook mooie momenten aan je voorbij. Kostbare herinneringen voor het leven waar je na de geboorte in alle rust de beelden van terug kunt kijken en weer even terug in dat mooie moment bent. Ik leg deze waardevolle momenten en jullie mooie verbinding met veel liefde voor jullie vast!

Geboortefotografie

Meer dan alleen de geboorte zelf

Tijdens mijn eerste bevalling van mijn zoon zijn geen foto's gemaakt, omdat hij 6 weken te vroeg kwam. Bij de bevalling van mijn dochter was ik beter voorbereid en heb ik de verpleegster onze spiegelreflex camera in haar handen gedrukt met de vraag om foto's te maken. Er zijn toen enkele foto’s gemaakt en daar ben ik enorm blij. Zo blijven de herinneringen aan een van de mooiste dagen uit mijn leven en de kleinste details die op dat moment langs me heen zijn gegaan levend. In mijn tijd was dat nog niet, maar wat had ik graag het geboorteverhaal, mijn zwangerschap en newborn mooi vast laten leggen!

Geboortefotografie gaat verder dan alleen het moment waarop je kindje geboren wordt. Het gaat om het vastleggen van jullie unieke verhaal en de herinneringen die daar bij horen.
De emotie, de verbinding, de liefde en de ondersteuning door je partner en andere aanwezigen. Maar ook de kracht, de pijn, de opluchting, de tranen van geluk, de eerste ontmoeting met jullie kindje, de controles en de eerste kostbare momentjes van jullie samen. Al deze momenten samen vertellen jullie unieke geboorteverhaal.

Geboorteshoot

Werkwijze

Vanaf twee weken voor de uitgerekende datum ben ik 24/7 bereikbaar voor jullie. Wanneer de weeën beginnen houden jullie mij op de hoogte. Een goede indicatie om mij te bellen is bij 4 cm ontsluiting, maar mocht voor jullie een ander tijdstip beter voelen, dan is dat ook helemaal goed!

Wanneer ik bij jullie thuis of in het ziekenhuis aan kom zal ik de bevalling in verhalende lijn vastleggen. De bevalling zelf, maar ook de sfeer, de mensen om je heen, de details, de emoties, de verbinding, de liefde etc. Tijdens het fotograferen blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond. En als er momenten zijn dat jullie liever hebben dat ik even de kamer uit ga, gewoon aangeven dan. Geen probleem. De eerste uren na de geboorte blijf ik aanwezig om de allereerste kostbare momenten vast te leggen. Als het mogelijk is eventuele ook de eerste ontmoeting met de oudere broertje of zusje. De foto’s worden gemaakt zonder flitslicht en uitsluitend met het beschikbare licht in de kamer.

Ben je geïnteresseerd in een geboorteshoot? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

LIEFDEVOLLE WOORDEN

Merel Otto

Danielle was er wel, maar ook weer niet. Wij vonden het heel bijzonder om dit samen te kunnen delen met iemand die ons zo naast staat, maar geen familie is. Teun is geboren tijdens de super maan, vastgelegd door Maan Photography. Extra bijzonder!

Info & Prijzen

PAKKETTEN

Geboorteshoot pakket 1

Kennismakingsgesprek
24/7 stand-by vanaf week 38
Fotografie van jullie geboorteverhaal tot 2 uur na geboorte
Mini Album (15x15cm)
100 digitale bestanden in kleur of zwart-wit
Incl. reiskosten tot 25 km vanaf postcode 4814
Excl. parkeerkosten

€ 1599

Geboorteshoot pakket 2

Kennismakingsgesprek
24/7 stand-by vanaf week 38
Fotografie van jullie geboorteverhaal tot 2 uur na geboorte
Mini Album (15x15cm)
100 digitale bestanden in kleur of zwart-wit
Reiskosten tot 25 km vanaf postcode 4814
Incl. zwangerschaps- OF newbornshoot (incl. 15 foto's)

€ 1849

Geboorteshoot pakket 3

Kennismakingsgesprek
24/7 stand-by vanaf week 38
Fotografie van jullie geboorteverhaal tot 2 uur na geboorte
Mini Album (15x15cm)
100 digitale bestanden in kleur of zwart-wit
Reiskosten tot 25 km vanaf postcode 4814
Incl. zwangerschaps- EN newbornshoot (incl. 15 foto's)

€ 2099

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Bij het boeken van een geboorteshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinde van Maan Photography, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Algemene voorwaarden Maan Photography

LIEFDEVOLLE WOORDEN

Iris Antonissen

Lieve Daniëlle,

Wat een bijzonder moment hebben we samen beleefd. De hele “reis” naar de geboorte van onze dochter heb je in beelden weten te vangen. Je voelde goed aan wanneer wij behoefte hadden om samen in onze bubbel te kruipen & daarnaast stond je op belangrijke momenten klaar om de mooiste foto’s te maken. Zelfs de verloskundigen spraken vol lof over je. Wat je ons aan foto’s hebt gegeven is onbetaalbaar. We blijven ze bekijken en zijn súper trots op het resultaat. Bedankt!

Bijzondere momenten vastleggen

Maternity | Geboorte | Newborn

Een geboorteshoot legt één van de meest bijzondere momenten in jullie leven vast. Een dierbare herinnering voor altijd!

Maar ook de negen maanden voorafgaand aan de geboorte en de eerste weken als kersvers gezin zijn heel speciaal. Van het groeien van je buik met daarin jullie wondertje tot het moment dat hij of zij echt in jullie armen ligt en jullie kunnen knuffelen, ruiken en de verbinding voelen. Jullie leven compleet anders, maar ook zo verrijkt. Momenten die jullie nooit meer terugkrijgen en heel waardevol zijn om ze vast te leggen. Daarom bieden wij naast een geboorteshoot ook de combinatie met een maternity en/of newbornshoot aan. Zo kun je het complete verhaal vastleggen van de liefde, verbinding en groei binnen jullie gezin!

Voel je de verbinding met ons en wil je graag jouw liefdevolle momenten visueel maken? Wij kijken er naar uit om deze dierbare herinneringen op beeld vast te leggen.

LIEFDEVOLLE WOORDEN

Lucia Maas

Voordat ik zwanger was van ons derde kindje, was ik overtuigd dat ik een geboortefotograaf erbij wilde hebben. Ik wil alles terug kunnen kijken en mijn herinnering van de bevalling behouden. Maar toen het zover was vond ik het toch spannend waardoor ik ging twijfelen. Een extra persoon in mijn ruimte en bij ons intieme moment van de bevalling. Toch wilde ik het; dit is de laatste keer… Ook mijn partner stond achter welke keus ik ook zou maken.

En jeetje, wat ben ik blij dat Daniëlle daar was! Daniëlle straalt rust uit en weet precies waar ze moet bewegen. We hebben eerst nog gekletst toen het kon. Ze was daarna in stilte op de achtergrond aanwezig en haar aanwezigheid heb ik toen het moment daar was niet eens opgemerkt. Bij het zien van de foto’s kon ik pas bedenken waar ze op dat moment was. Daniëlle heeft prachtige foto’s gemaakt! Geen gekke, vieze aanzichten, maar netjes vanuit de perfecte hoek genomen. Dit hebben we vooraf ook samen besproken. Mijn partner vond het ook heel fijn dat Daniëlle erbij was. Een taak werd hem daarmee uit handen genomen (het maken van foto’s) waardoor hij zich volledig op mij en de baby kon richten. Dankjewel voor de prachtige herinnering op beeld! ❤️