Info & Prijzen

Newborn shoot

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot bij ons! Wij leggen graag jullie mooie verbinding en fijne momenten vast. Jullie foto’s worden met veel liefde door ons gemaakt, geselecteerd en bewerkt. Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je het volgende:

Newbornshoot

INBEGREPEN IN DE SHOOT

INCLUSIEF

Fotoshoot op locatie +/- 2 uur
max 5 personen
Online gallery met jullie foto's
Binnen 1 dag sneakpeak
Binnen 2 weken alle foto's digitaal
Uitgebreid stylingadvies
Gratis gebruik van client closet
Persoonlijk kraamcadeautje
Reiskosten in straal 10 km van Breda (4814)

De shootfee (zonder foto’s) voor +/- 2 uur shooten tijdens een Newbornshoot is Eur 200,-. Deze shootfee is tevens je aanbetaling waarmee je je plek in onze agenda definitief reserveert.

Na de shoot kies je welke van onderstaande fotopakketten je graag wil hebben en ontvang je hiervoor de factuur.

Boek je zowel een maternity- als newbornshoot, dan ontvang je Eur 25,- korting op de newbornshoot.

Info & Prijzen

FOTOPAKKETTEN

Newborn shoot fotopakket 1

15 foto's kleur / z-w in HR

€ 100

Newborn shoot fotopakket 2

25 foto's kleur / z-w in HR

€ 150

Newborn shoot fotopakket 3

40 foto's kleur / z-w in HR

€ 225

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reiskosten bedragen € 0,35 per km, waarvan de eerste 10 km enkele reis vanaf Breda (4814) voor onze rekening zijn.

Ben je met meer dan 5 personen voor een Newborn shoot, dan zijn de kosten € 15,- per extra persoon. Dit is inclusief 1 extra foto per persoon extra. Vooraf bespreken we je wensen wat betreft de locatie, het tijdstip en geven we je kledingtips zodat het samen een mooi geheel wordt. 

We raden aan om minimaal twee maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinde van Maan Photography, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Algemene voorwaarden Maan Photography

Kledingadvies

Kleur, materiaal & Client closet

Kleding is naast jullie zelf, het licht en de locatie een belangrijk onderdeel voor het krijgen van een mooi resultaat van jullie fotoshoot! Kies in ieder geval kleding waar jullie je prettig in voelen. Je wil tenslotte overkomen op de foto’s zoals je echt bent!

Bij voorkeur geen felle kleuren, drukke prints of teksten op de kleding. Dit leidt alleen maar af van waar het werkelijk omgaat: jou en jouw verhaal! Hou het simpel, mooie neutrale kleuren matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, beige, zand, bruin, camel, terra of legergroen zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s.

En wissel af qua materiaal van katoen, linnen, wol etc. De verschillende structuren zorgen voor een speels effect.

Tijdens de shoot kun je gratis gebruik maken van de mooie jurken en kinderkleding uit onze client closet.

Locatie

Waar & Tijdstip

Kies voor een locatie waar jij je fijn voelt. Jouw ontspanning is terug te zien in de foto’s.

Je kunt kiezen voor een lifestyle shoot bij je thuis (als het lukt +/- 14 dagen na geboorte) maar het is ook mogelijk om buiten in een mooie omgeving foto's te maken (tussen 2 en 4 weken na geboorte).

Tijdens de shoot is jullie kindje leidend. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kindje maar tevreden is! We leggen jullie graag als gezin vast, maar ook de baby alleen of met een broertje of zusje erbij.

We plannen de shoot twee weken na je uitgerekende datum in. Mocht je over datum gaan of eerder bevallen, dan verzetten we de shoot als dat nodig is.

Newborn shoots binnen vinden in principe altijd in de ochtend plaats. Een voeding en lekker badje vooraf helpt vaak om jullie kindje lekker ontspannen te krijgen voor de shoot. Kies je voor een buitenshoot dan vindt de shoot bij voorkeur eind van de dag plaats ivm het mooiste licht en kans op zonsondergang. In overleg kan het ook op een ander tijdstip.

HOE GAAT HET BOEKEN VAN EEN FOTOSHOOT IN ZIJN WERK?

NEWBORNSHOOT

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken of nog vragen hebt, mag je het contactformulier op de contact pagina invullen. Vervolgens nemen wij contact met jullie op en als jullie enthousiast zijn dan prikken we een datum. We kiezen een mooie locatie uit en een passend tijdstip en dan gaan we shooten.

Na afloop ontvang je binnen twee dagen een sneakpeak van jullie shoot en binnen twee weken een selectie van de foto's in een online gallery. Je kiest hier de foto's uit die je heel graag wil hebben (extra foto's buiten een pakket is ook mogelijk). Daarna mail ik je de factuur en zodra die overgemaakt is ontvang je alle foto's in hoge resolutie via wetransfer en wens ik je heel veel plezier met jullie mooie beelden!

Liefdevolle woorden van

GEERT & PRISCILLA

“Lieve Danielle en Maarten,

Wederom bedankt voor de geweldige shoot. Wat hebben jullie ons als gezin prachtig weten vast te leggen.
Een tastbare en blijvende herinnering die we hebben met deze newbornshoot van ons gezin van vier. We hadden dit niet anders dan door jullie willen laten vastleggen.
De rust die er wederom weer was tijdens de shoot en de geweldige clientcloset die we hebben mogen gebruiken maakt het echt helemaal af.

We blijven erbij: de shoots bij maan photography leveren pure foto’s op. Het vastleggen van het moment met daarin alle aanwezige emoties is niet voor iedereen weggelegd maar weet jij/weten jullie iedere keer te vangen.
De juiste klik op het juiste moment levert het puurste plaatje op! Dank jullie wel"

Voel je de verbinding met ons en wil je graag jouw liefdevolle momenten visueel maken? We kijken er naar uit om deze dierbare herinneringen op beeld vast te leggen.