Maan Inspiration cards

Hi mooi mens,

Dank je wel dat je interesse hebt in de Maan Inspiration cards. Met deze kaarten wil ik je helpen om dichter bij jezelf en je gevoel te komen. Ontdek vanuit liefde en verbinding de kracht in jezelf en volg het pad wat jou het beste past!

Hi, ik ben Danielle!

samen met mijn grote liefde Maarten

Mijn leven is een ontdekkingsreis, waarin ik continu op zoek ben naar verbinding en liefde. Nieuwsgierig naar de mens achter de mens. Op zoek naar die diepere laag, waar kwetsbaarheid en puurheid je kracht is. De energie van het moment voelen en hierin meebewegen op een manier die bij mij en de ander past. Dat vind ik het mooiste wat er is!

Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik in de afgelopen jaren mijn innerlijke reis ben aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word. Mijn antwoorden vond ik in de natuur, maar ook door het trekken van verschillende soorten inspiratiekaarten. Dit heeft mij geholpen om op een nieuwe manier te verbinden met mezelf en met de ander. Niet meer vanuit moeten, maar vanuit zijn!

Ik neem je graag mee op reis in een wereld waarin liefde, echte verbindingen, gevoel, inspiratie en vrijheid centraal staan.

Werkwijze

van de Inspiration cards

Deze inspiratiekaarten kun je raadplegen als je een antwoord zoekt op een vraag, maar ook bijvoorbeeld als dag- of weekkaart.

Je intuïtie is je beste raadgever, je innerlijke stem. Deze kaarten helpen je om dit gevoel te ontdekken of ondersteunen.

Ervaar bij het trekken van de kaarten wat er gebeurt in jou en wat je nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten in jouw groeiproces. Misschien kun je de kaart niet direct plaatsen of roept het wat weerstand bij je op. Laat ook dit gevoel er zijn. Soms wordt voor jou op een later moment pas duidelijk hoe de boodschap voor jou bedoeld is. Je mag erop vertrouwen dat je altijd de juiste kaart op het juiste moment trekt!

Tijdens de coaching die we oa geven tijdens onze retreats gebruiken we de Inspiration cards ook. Een krachtige manier om je innerlijke gevoel te laten spreken. Bijzonder om iedere keer weer te ervaren wat de kaarten losmaken bij mensen en de mooie inzichten die ze krijgen om verder te kunnen groeien!

Info & Prices

MAAN INSPIRATION CARDS

Maan Inspiration cards

34 inspiratiekaarten
Werkwijze
Mooi opbergdoosje

€ 27,50 incl btw

De prijzen zijn per complete set inclusief btw en verzendkosten.

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OVER ONZE MAAN INSPIRATION CARDS

“Nuchter als ik ben, dacht ik dat kaarten trekken nooit iets voor mij zou zijn. Maar tijdens de inspiratiereis van Maan Fotografie naar Spanje liet ik het lekker over me heen komen. En was al ik snel helemaal om! Zweverig? Nee joh, juist een fijn momentje voor mezelf om even stil te staan bij hoe het met me gaat. Elke maandagochtend start ik mijn week met dit mooie en laagdrempelige kaartendeck. Een aanrader!"

Jonne - Blinkend Beeld