INSPIRATION JOURNEY

voor fotografen

14 t/m 18 maart 2024

op een magische plek in Granada

Je leeft in een snelle wereld en wordt 24 uur per dag blootgesteld aan prikkels. Patronen sluipen onbewust in je systeem, waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden. De kunst is dan om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en met liefdevolle aandacht te leven en ondernemen.

Een bijzondere reis

GEVOEL | VERBINDING | PASSIE

Daarom organiseren wij, exclusief voor 6 vrouwen, een Inspiration Journey voor fotografen met prachtige volledig gestylde portfolioshoots (Family - Maternity - Motherhood - Love) op een magische locatie in de buurt van Granada.

Een bijzondere reis die in het teken staat van rust, ruimte en samen met gelijkgestemden heel veel nieuwe inspiratie opdoen! Even tijd en ruimte voor jezelf en jouw passie voor fotografie! De groepsgrootte is hierop aangepast en bewust klein gehouden.

In een inspirerende en rustgevende omgeving vind jij je antwoorden en ben je in staat om vanuit verbinding met jezelf je creativiteit te laten bloeien. Je ontdekt wat je inspireert, wat je uit wil stralen en hoe je nog meer vanuit gevoel en verbinding de mooiste beelden maakt.

Verlang jij naar tijd voor jezelf en nieuwe inspiratie?

Wil jij graag nog meer vanuit je gevoel fotograferen en de mensen aantrekken die bij jou passen?

En kijk je er naar uit om je creativiteit te laten bloeien tijdens prachtige volledig gestylde portfolioshoots op magische plekjes?

Herken jij dit gevoel?

Dan is deze inspiratie reis de kans om samen met gelijkgestemden in een fijne rustgevende omgeving op zoek te gaan naar wat jou inspireert en waar jouw fotografie hart sneller van klopt!

Wat kun je verwachten?

RUST | RUIMTE | REFLECTIE

Een reis waarin jij tot rust mag komen, er ruimte is om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en je vanuit nieuwe energie je creativiteit laat bloeien.

• Tijdens je verblijf word je volledig ontzorgd. Alles is voor je geregeld.
• Jij hebt alle tijd en rust om te focussen en reflecteren op de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.
• Even tijd voor jezelf en je fotografie.
• In een werkelijk prachtige omgeving. De natuur die bij jou haar rustgevende en inspirerende werking doet.
• Omgeven en gedragen door gelijkgestemden die je inspireren, waardoor je op ideeën komt en nieuwe inzichten krijgt.
• Prachtige volledig gestylde portfolioshoots, waarmee je uniek portfolio materiaal creëert!

Welkom bij Villa Atalanta

DE LOCATIE VAN ONZE INSPIRATION JOURNEY

Villa Atalanta, een magische plek in de buurt van Granada, die inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Op 500 meter hoogte, omringd door eindeloze amandel- en olijfboomgaarden en slechts 10 minuten rijden van de Middellandse Zee. Het complex ligt op een landgoed van zo'n 60.000 vierkante meter.

Het uitzicht is spectaculair. Aan de voorkant zie je de Middellandse Zee en aan de achterkant kijk je uit op de in de winter besneeuwde toppen van de Sierra Nevada.

De appartementen en vakantiewoningen van Villa Atalanta zijn luxe en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een ruime veranda en een privétuin vóór of naast de accommodatie. Daarnaast is er een ruim zwembad en een tropische tuin waarin je heerlijk tot rust komt en de nodige inspiratie opdoet.

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere reis, gericht op jou als mens en fotograaf!

Een inspiratie reis vol rust, ruimte, prachtige portfolioshoots en veel gezelligheid samen met gelijkgestemden.

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Stefanie Dewel Photography

Inmiddels een week geleden dat ik op retreat was met Maan Photography in Granada. Ik heb bewust een gewacht met een aanbeveling om alles even te laten bezinken.

Maar zelfs nu een week later voel ik nog steeds de positieve energie die tijdens de reis werd overgebracht. In mijzelf, maar ook met elkaar. Ik heb enorm veel bijgeleerd en niet alleen op 'fotografie' gebied. Een bedrijf runnen is meer dan enkel het werk dat je aflevert. Dat is ook begrijpen en weten wie je zelf bent als persoon, wat je wil bereiken en wat jouw persoonlijke doelen zijn!

1 zijn met jezelf en je gevoel, dat is de grondlaag van een goede business en daarop hebben Danielle en Maarten enorm goed ingespeeld. We zijn diep gegaan voor wie dat wilde en nodig had. En ik zie nu al resultaat in wat dit met mezelf en anderen heeft gedaan.

' Because we're all worth it and just fucking do it'

Twijfel zeker niet en ga met Maan Photography mee op reis. Ik beloof je dat het je veel zal brengen voor je toekomstplannen. Ik heb erg genoten, ook van het verblijf, het eten, de groep. Het was fijn!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Hedwig den Hartog Photography

Nieuwe vriendschappen, inzichten, een traan, een lach, fijne shoots, heerlijk eten… Wat heb ik veel gevonden en gevoeld tijdens deze Inspiration journey. Het was een geweldig avontuur waarbij ik dichterbij mezelf ben gekomen. Een ontdekkingstocht naar wie ik ben en wie ik ben als fotograaf. Creëren vanuit mezelf en vol overtuiging kunnen zeggen: ‘mijn werk mag gezien worden, I am enough!’. Bedankt lieve Daniëlle en Maarten voor deze avontuurlijke reis die mij heeft geopend en zoveel moois heeft gebracht.

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Katja - Nomali Fotografie

Zo, het heeft even geduurd maar ook ik ben intussen ‘geland’ van mijn retraite in Granada. Deze reis is met 1 woord te omschrijven als BIJZONDER!

Bijzonder in vele opzichten…

Met nul verwachtingen ben ik dit mooie avontuur aangegaan en hoe bijzonder als achteraf alles lijkt te kloppen.

Een reis van inspireren, genieten, ontspannen, verrassen maar ook ontdekken en kwetsbaar zijn. Met name dat laatste maakt dat deze reis er een is om niet gauw te vergeten. Het is eigenlijk niet met woorden te omschrijven wat wij daarboven op die berg samen hebben mogen beleven.

Lachen, gieren en brullen tot in de vroege ochtenduurtjes maar ook vele mooie en ontroerende gesprekken gevoerd. Die lieve meiden hebben dan ook stuk voor stuk een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. En dit allemaal op een unieke locatie Villa Atalanta hoog in de bergen, omringd door warmte en gastvrijheid van Feikje en Dirk. Aan verwennerij geen gebrek! Dank hiervoor.

Ik heb niet alleen op professioneel gebied veel mogen ontdekken maar ook heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen. Dit mede dankzij de mooie manier van coaching van Danielle en Maarten. Zo dankbaar voor dit waanzinnige avontuur en dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Opgeladen, vol positieve energie en met een hoofd boordevol nieuwe inzichten ga ik de toekomst tegemoet. Muchas gracias!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Jonne - Blinkend Beeld

Ik deed mezelf de Inspiration Journey naar Spanje cadeau, en wat was het een fantastische ervaring. Vijf dagen met een klein groepje collega’s in een bubbel; lekker sparren, ideeën uitwisselen, prachtige family lifestyle portfolioshoots en inspirerende fotografie opdrachten.

Zo fijn om er even helemaal uit te zijn en te focussen op mijzelf en mijn fotografie. Wat ik fijn vond was dat er genoeg rust in het programma zat: tijd om even te relaxen of te editen. Een mooie balans dus tussen activiteiten en vrije tijd.

Naast de shoots was er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Op een laagdrempelige manier werd ik aan het denken gezet over wie ik wil zijn als fotograaf en waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. Danielle en Maarten hadden verder alles samen met Villa Atalanta tot in de puntjes verzorgd. Het ontbrak aan niets en alles was even lekker. Een ontzettend fijne, gastvrije en luxe plek in een prachtige omgeving. Gun jezelf ook deze bijzondere reis!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Anne Westerveld Fotografie

Vorig jaar oktober heb ik mijzelf de reis naar Spanje cadeau gedaan voor mijn verjaardag! En een cadeautje was het zeker, wat heb ik genoten zeg. Ik ben mezelf tegen gekomen, mijn valkuilen maar ook mijn kracht. Het heeft mijn ogen geopend dat ik nog bewuster voor mezelf moet kiezen en voor mezelf moet zorgen.

Ik heb genoten van het samenzijn met allemaal lieve mensen, de open gesprekken en de steun voor elkaar. Prachtig om te zien hoe deze reis ons heeft kunnen verbinden. Maarten en Danielle zijn geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Ze doen alles om je te helpen, er voor je te zijn waar het nodig is.

Natuurlijk hebben we ook ontzettend veel mooie dingen mogen fotograferen waardoor ik echt weer even dat vuurtje voelde waarom ik ons vak toch zo mooi vind! Ik ben met ontzettend veel inspiratie, stof tot nadenken en een heerlijk groepje nieuwe mensen in mijn leven thuis gekomen. Het liefst geef ik me deze reis ieder jaar cadeau, gewoon omdat ik het verdien!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Wat krijg je tijdens deze bijzondere reis?

Bewustwording, inzicht, energie en prachtig portfolio materiaal:
je ontwikkelt het zelf tijdens deze Inspiration Journey voor fotografen.

Wij bieden je daarvoor ontspanning, rust, veiligheid, verbinding en gezelligheid.
Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en verder te groeien als mens en fotograaf!

Heerlijk eten en drinken, slapen, ontspannen en een bijzonder inspirerend programma.
Je krijgt alle comfort en aandacht die je nodig hebt.

5-daagse inspiratie reis

INSPIRATIE | ONTSPANNING | GROEI

De 5-daagse Inspiration Journey bestaat uit de volgende onderdelen, die in verschillende vormen terugkomen:

• Inzicht in wat jou inspireert door opdrachten en activiteiten
• Ontspanning en opdoen van nieuwe kennis
• Persoonlijke ontwikkeling van jou als mens en fotograaf
• Sparren en genieten samen met gelijkgestemden
• En vooral veel shooten tijdens de volledig gestylde portfolioshoots (family - maternity - motherhood - love) op werkelijk magische plekjes

VIDEO IMPRESSIE

VAN ONZE VORIGE INSPIRATION JOURNEYS

Video impressie Inspiration Journey

voor fotografen in Granada - september 2022

PLAY

Video impressie Inspiration Journey

voor fotografen in Granada - april 2023

PLAY

Goed om te weten!

DATUM | VOORWAARDEN | AANMELDEN

Tijdens de Inspiration Journey van 14 t/m 18 maart 2024 is er slechts plaats voor maximaal 6 vrouwen.

Er zijn twee appartementen in het hoofdgebouw waar je als deelnemer alleen in verblijft. Daarnaast zijn er twee vrijstaande vakantiewoningen die verspreid liggen over het landgoed, waar je samen met een andere deelnemer in verblijft (ieder met eigen slaapkamer).

Ontbijt, lunch, diner, snacks en drinken zijn volledig verzorgd. Het zal jou aan niets ontbreken!

Gebruik van het zwembad en alle activiteiten die door ons georganiseerd worden tijdens deze reis zijn inbegrepen in de prijs. Inclusief het vervoer (ook van en naar de luchthaven).

Info & Prijs

INSPIRATION JOURNEY IN GRANADA

All inclusive pakket 1

5 dagen verblijf / verteer

Compleet programma (coaching & activiteiten)

Gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer van en naar luchthaven (vaste tijden)

Betaling in 2 termijnen

€ 1.775 excl. BTW

All inclusive pakket 2

5 dagen verblijf / verteer

Compleet programma (coaching & activiteiten)

Gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer van en naar luchthaven (vaste tijden)

Betaling in 3 termijnen

€ 1.825 excl. BTW

All inclusive pakket 3

5 dagen verblijf / verteer

Compleet programma (coaching & activiteiten)

Gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer van en naar luchthaven (vaste tijden)

Betaling in 6 termijnen

€ 1.875 excl. BTW

Betaling van de Inspiration Journey kan via de volgende opties:

All inclusive pakket 1:

1 termijn van € 425,- ex BTW bij aanmelding

Restant van Eur 1.350,- in jan 2024

All inclusive pakket 2:

1 termijn van € 425,- ex BTW bij aanmelding

2 termijnen van € 700,- ex BTW in okt 2023 en jan 2024

All inclusive pakket 3:

1 termijn van € 425,- ex BTW bij aanmelding

5 termijnen van € 290,- ex BTW in okt 2023 t/feb 2024

Je ontvangt hiervoor van ons tijdig de facturen.

Je plaats voor deelname aan de retreat is pas definitief na betaling van de 1e termijn.

Voorwaarden & Aanmelden

VOORWAARDEN:

• In de prijs van deze Inspiration Journey is de retourvlucht naar Mallaga NIET inbegrepen. Deze boek je zelf (nadere info over de vluchten volgt later. Het vervoer van en naar het vliegveld wordt door ons op vaste tijden verzorgd en is wel inbegrepen bij de prijs van deze reis)
• Deelnemer zorgt zelf voor een geldig reisdocument en een reis- en annuleringsverzekering.
• Bij annulering binnen 60 dagen voor vertrek heb je geen recht meer op restitutie.

AANMELDEN:

• Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst (er is maximaal plaats voor 6 vrouwen).
• Bij aanmelding kun je aangeven of je alleen in een appartement (zijn er 2 van) of samen in een vakantiewoning met eigen slaapkamer (zijn er ook 2 van) wil verblijven. Afhankelijk van wat er nog beschikbaar is bij aanmelding.
• Bijzonderheden waarmee tijdens de retreat rekening mee moet worden gehouden graag bij aanmelding doorgeven (zoals dieetwensen, allergieën etc)

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OVER ONZE VORIGE RETREAT VOOR FOTOGRAFEN

LIEFDEVOLLE WOORDEN

VAN DEELNEEMSTER SANNE

PLAY

LIEFDEVOLLE WOORDEN

VAN DEELNEEMSTER ELINE

PLAY

LIEFDEVOLLE WOORDEN

VAN DEELNEEMSTER LIEVE

PLAY

Wie zijn wij?

WAAROM DOEN WIJ WAT WE DOEN

Danielle Zeeman en Maarten Mulder van Maan Photography hebben hun inzichten, ervaringen en passie voor de mens en fotografie gebundeld. Zij helpen jou graag om nog meer vanuit je gevoel en verbinding met jezelf te fotograferen en de mensen aan te trekken die bij jou passen. Hun levens zijn compleet veranderd toen zij de kracht in zichzelf hebben gevonden en hiernaar zijn gaan leven en ondernemen.

Danielle & Maarten

GEVOELSMENS | FOTOGRAAF | VERBINDER

Mijn naam is Danielle Zeeman. Trotse moeder van Senna en Mika, ondernemer, fotograaf en inspirator. Ik heb geleerd om vanuit intuïtie en gevoel in vrijheid te leven en werken.

Al jaren maak ik foto’s en krijg ik de reactie: “Daan, wat vang jij iedere keer weer mooi de energie van het moment! Jij weet op het juiste moment de ‘click’ te maken." Die ‘click’ of wel verbinding is voor mij in mijn leven essentieel gebleken.

Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik tien jaar geleden een scheiding voor mijn kiezen kreeg en met twee kleine kinderen alleen verder moest.

Mezelf volledig kwijt en met een laag zelfbeeld ben ik toch mijn innerlijke reis aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word: fotografie en reizen!

In stilte in de natuur vond ik mijn antwoorden en bloeide mijn liefde voor de mens en fotografie verder op. Een bewustwordingsproces, waardoor ik de natuur en de mens met hele andere ogen ben gaan zien. De kleinste details werden weer zichtbaar en voelbaar voor mij.

Op een nieuwe manier verbinden dat is wat ik deed, ook in mijn coachingsbedrijf toendertijd. Coaching om vrouwen in hun kracht te zetten. Niet meer verbinden vanuit moeten, maar vanuit zijn. Zo ontdekte ik stapje voor stapje door mijn lens de schoonheid van het leven. Ik hervond het geluk in de liefde bij Maarten. Een liefde, die mijn passie voor fotografie deelt en mij inspireert en motiveert om alles uit het leven te halen.

In ‘Maan’ vind je onze mooie verbondenheid terug. ‘Maan’ is een samenvoeging van onze namen Maarten en Daan (zoals ik door mijn dierbaren genoemd wordt). Tevens staat ‘de Maan’ voor ons voor natuurlijk licht. Het licht en de energiebron waar wij het allerliefste mee werken als we fotograferen!

Verbinden, organiseren, samenwerken, mogelijkheden en kansen zien en mensen inspireren is waar Maarten en ik energie van krijgen en blij van worden. Tot de kern komen, aanpakken en gaan voor het grotere doel. Je verdient tenslotte het allerbeste!

Durf te investeren!

EN GUN JEZELF DEZE BIJZONDERE INSPIRATIE REIS

Naast deze investering in jezelf is dit ook een investering die je kan opvoeren als zakelijke kosten en daarmee aftrekbaar voor de belastingdienst.