INSPIRATION JOURNEY 3.0

voor fotografen

10 t/m 14 april 2025

op een magische plek in Portugal

Je leeft in een snelle wereld en wordt 24 uur per dag blootgesteld aan prikkels. Patronen en overtuigingen sluipen onbewust in je systeem, waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden. De kunst is dan om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en met liefdevolle aandacht te leven en ondernemen.

Een bijzondere reis

GEVOEL | VERBINDING | PASSIE

Daarom organiseren wij, exclusief voor 8 vrouwen, een Inspiration Journey 3.0 voor fotografen met prachtige volledig gestylde portfolioshoots (Maternity - Motherhood - Portret - Female empowerment) op een magische locatie in Portugal. Deze 3.0 reis naar Portugal helpt je om je belemmerende overtuigingen en weerstanden die er bewust of onbewust zijn te doorbreken en te transformeren naar dat wat jij het allerliefste wil in je leven als mens en fotograaf!

Een bijzondere reis die in het teken staat van rust, ruimte, transformeren en samen met gelijkgestemden heel veel nieuwe inspiratie opdoen! Even tijd en ruimte voor jezelf en jouw passie voor fotografie! De groepsgrootte is hierop aangepast en bewust klein gehouden.

In een inspirerende en rustgevende omgeving vind jij je antwoorden en ben je in staat om vanuit verbinding met jezelf te ontdekken wat je echt wil, hoe je dit kunt bereiken en hoe je nog meer vanuit gevoel en verbinding jouw creativiteit laat bloeien.

Verlang jij naar tijd voor jezelf en nieuwe inzichten om verder te groeien als mens en fotograaf?

Wil jij graag vanuit verbinding met jezelf jouw weerstanden die er bewust of onbewust zijn doorbreken en transformeren naar positieve energie om te bereiken wat je het allerliefste wil?

En kijk je er naar uit om je creativiteit te laten bloeien tijdens prachtige volledig gestylde portfolioshoots op magische plekjes?

Herken jij dit gevoel?

Dan is deze inspiratie reis de kans om samen met gelijkgestemden in een fijne rustgevende omgeving vanuit verbinding met jezelf jouw belemmerende overtuigingen en weerstanden die er bewust of onbewust zijn te doorbreken en te transformeren naar wat jij echt wil in je leven als mens en met je fotografie!

Wat kun je verwachten?

RUST | REFLECTIE | TRANSFORMATIE

Een reis waarin jij tot rust mag komen, er ruimte is om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en je je belemmerende overtuigingen transformeert naar nieuwe positieve energie om het leven te leiden wat jij graag wil.

• Tijdens je verblijf word je volledig ontzorgd. Alles is voor je geregeld.
• Jij hebt alle tijd en rust om te focussen en reflecteren op de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.
• Vanuit verbinding met jezelf je bewuste of onbewuste weerstanden transformeren naar positieve energie
• Even tijd voor jezelf en je fotografie.
• In een werkelijk prachtige omgeving. De natuur en de aanwezige wellness faciliteiten die bij jou haar rustgevende en inspirerende werking doet.
• Omgeven en gedragen door gelijkgestemden die je inspireren, waardoor je op ideeën komt en nieuwe inzichten krijgt.
• Prachtige volledig gestylde portfolioshoots, waarmee je uniek portfolio materiaal creëert!

Welkom bij Moodz!

DE LOCATIE VAN ONZE INSPIRATION JOURNEY 3.0

Moodz Spa & Resort is een bijzonder en luxe resort in de Algarve, Portugal. Een plek die inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Omringt door prachtige bergen. De perfecte plek om te ontspannen, transformeren, creëren en te genieten.

Een geweldig uitzicht, kostbare rust en het gevoel van vrijheid wacht voor de deur van dit prachtige resort. De exclusieve spa biedt een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Een infraroodsauna, een Finse sauna, een hamam, een massagelounge, een meditatielounge, een jacuzzi, een zoutwaterzwembad, een ijsbad en vele fantastische lounge plekken.

Het exclusieve resort beschikt over drie luxe lodges en een luxe villa, van waaruit je kunt genieten van de mooie zonsopkomsten en zonsondergangen. De verschillende lounge ruimtes met prachtig uitzicht maken het ultieme ontspanningsgevoel compleet.

We hebben voor onze retreat het hele complex tot onze beschikking, zodat je in alle rust kunt genieten, ontspannen, transformeren en creëren.

@video is gemaakt door David Velrome

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere reis, gericht op jou als mens en fotograaf!

Een inspiratie reis vol rust, ruimte, transformatie, prachtige portfolioshoots en veel gezelligheid samen met gelijkgestemden.

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Beau Ruivenkamp

Voor het eerst in mijn eentje weg. Super spannend vond ik dit! Maar het overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb veel gedurfd, gevoeld, inspiratie opgedaan, mijn fotografie naar een hoger level gehaald, inzichten gekregen en de mooiste mensen leren kennen.

Ik mag er zijn en mijn werk ook! Ik heb hier zoveel plezier van gehad en ben nog steeds aan het nagenieten! Stukje bij beetje meer mezelf en trots op mijzelf. Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan met deze bijzondere reis!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Stefanie Dewel Photography

Inmiddels een week geleden dat ik op retreat was met Maan Photography, maar zelfs nu voel ik nog steeds de positieve energie die tijdens de reis werd overgebracht. In mijzelf, maar ook met elkaar. Ik heb enorm veel bijgeleerd en niet alleen op 'fotografie' gebied. Een bedrijf runnen is meer dan enkel het werk dat je aflevert. Dat is ook begrijpen en weten wie je zelf bent als persoon, wat je wil bereiken en wat jouw persoonlijke doelen zijn!

1 zijn met jezelf en je gevoel, dat is de grondlaag van een goede business en daarop hebben Danielle en Maarten enorm goed ingespeeld. We zijn diep gegaan voor wie dat wilde en nodig had. En ik zie nu al resultaat in wat dit met mezelf en anderen heeft gedaan.

' Because we're all worth it and just fucking do it'

Twijfel zeker niet en ga met Maan Photography mee op reis. Ik beloof je dat het je veel zal brengen voor je toekomstplannen. Ik heb erg genoten, ook van het verblijf, het eten, de groep. Het was fijn!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Anne Westerveld Fotografie

Vorig jaar oktober heb ik mijzelf deze reis cadeau gedaan voor mijn verjaardag! En een cadeautje was het zeker, wat heb ik genoten zeg. Ik ben mezelf tegen gekomen, mijn valkuilen maar ook mijn kracht. Het heeft mijn ogen geopend dat ik nog bewuster voor mezelf moet kiezen en voor mezelf moet zorgen.

Ik heb genoten van het samenzijn met allemaal lieve mensen, de open gesprekken en de steun voor elkaar. Prachtig om te zien hoe deze reis ons heeft kunnen verbinden. Maarten en Danielle zijn geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Ze doen alles om je te helpen, er voor je te zijn waar het nodig is.

Natuurlijk hebben we ook ontzettend veel mooie dingen mogen fotograferen waardoor ik echt weer even dat vuurtje voelde waarom ik ons vak toch zo mooi vind! Ik ben met ontzettend veel inspiratie, stof tot nadenken en een heerlijk groepje nieuwe mensen in mijn leven thuis gekomen. Het liefst geef ik me deze reis ieder jaar cadeau, gewoon omdat ik het verdien!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Katja - Nomali Fotografie

Zo, het heeft even geduurd maar ook ik ben intussen ‘geland’ van mijn retreat in Granada. Deze reis is met 1 woord te omschrijven als BIJZONDER!

Bijzonder in vele opzichten…

Met nul verwachtingen ben ik dit mooie avontuur aangegaan en hoe bijzonder als achteraf alles lijkt te kloppen. Een reis van inspireren, genieten, ontspannen, verrassen maar ook ontdekken en kwetsbaar zijn. Met name dat laatste maakt dat deze reis er een is om niet gauw te vergeten. Het is eigenlijk niet met woorden te omschrijven wat wij daarboven op die berg samen hebben mogen beleven.

Lachen, gieren en brullen tot in de vroege ochtenduurtjes maar ook vele mooie en ontroerende gesprekken gevoerd. Die lieve meiden hebben dan ook stuk voor stuk een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. En dit allemaal op een unieke locatie Villa Atalanta hoog in de bergen, omringd door warmte en gastvrijheid van Feikje en Dirk. Aan verwennerij geen gebrek! Dank hiervoor.

Ik heb niet alleen op professioneel gebied veel mogen ontdekken maar ook heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen. Dit mede dankzij de mooie manier van coaching van Danielle en Maarten. Zo dankbaar voor dit waanzinnige avontuur en dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Opgeladen, vol positieve energie en met een hoofd boordevol nieuwe inzichten ga ik de toekomst tegemoet. Muchas gracias!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Wat krijg je tijdens deze bijzondere reis?

Bewustwording, inzicht, inspiratie, energie en prachtig portfolio materiaal:
je ontwikkelt het zelf tijdens deze Inspiration Journey 3.0 voor fotografen.

Wij bieden je daarvoor ontspanning, rust, veiligheid, verbinding en gezelligheid.
Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en verder te groeien als mens en fotograaf!

Heerlijk eten en drinken, slapen, ontspannen, coaching en een bijzonder inspirerend programma met onder andere een Aroma flower healing en Sound healing.
Je krijgt alle comfort en aandacht die je nodig hebt.

5-daagse inspiratie reis

INSPIRATIE | ONTSPANNING | GROEI

De 5-daagse Inspiration Journey 3.0 bestaat uit de volgende onderdelen, die in verschillende vormen terugkomen:

• Inzicht in wat jij echt wil en hoe je dit kunt bereiken door opdrachten en transformatie sessies
• Ontspanning en opdoen van nieuwe kennis en inspiratie
• Persoonlijke ontwikkeling van jou als mens en fotograaf
• Sparren en genieten samen met gelijkgestemden
• En shooten tijdens de volledig gestylde portfolioshoots (maternity - motherhood - portret - female empowerment) op werkelijk magische plekjes

Aroma Flower experience

Samenwerken met de natuur om diepe verbinding te ruiken en voelen

Lieve Wicky is Aroma flower therapeut, woont in Portugal en verzorgt tijdens onze bijzondere reis een Aroma flower experience. Een beleving die zij aanbiedt om samen met jou je frequenties op maat af te stemmen. Met als doel diepe transformatie te ervaren van weerstanden die er onbewust of bewust in je leven spelen.

Deze bijzondere natuurlijke subtiele wijze van werken met natuurlijke oliën en Flower remedies werken heel subtiel voor jou om volledig de frequenties van je cellen in een diepe transformerende flow te brengen. Niets is te gek voor haar oliën en Flower remedies om met jou een geurende unieke samenstelling te creëren.

Een persoonlijk retreat moment om diepe verbinding te ruiken en voelen en om diepe verzorging te gaan ervaren voor de unieke jij wie je bent.

Sounding into the Divine

Inner sound journey

Wat komt er naar je toe als je niets verwacht en alles mag? Niet presteert of forceert? Je openstelt voor wie je werkelijk bent niet je leeftijd, afkomst of talent? Wanneer je loslaat en alles er mag zijn, lelijkheid en pracht, vreugde en pijn? Want dat zijn ook maar labels, concepten, gedachten, waarvan de scherpe randjes in totale overgave verzachten.

Hoor, zie en voel maar wat er naar je toekomt. Volg je nieuwsgierigheid en ontdek het antwoord
tijdens deze bijzondere inner sound journey, verzorgd door Efia en Gijs, die je in beweging brengt, je verbindt met de kracht van je ademhaling en je uitnodigt je ware stem te bevrijden.

Open de chakras van je lijf in welzijn en zachtheid. Ontdek de helende werking van meditatie en zelfexpressie. Ontspan in een bad van magische muziek frequenties en light codes, maar alleen wanneer jij er klaar voor bent.

VIDEO IMPRESSIE

VAN ONZE VORIGE INSPIRATION JOURNEYS

Video impressie onze Inspiration Journey

voor fotografen in Granada - september 2022

PLAY

Goed om te weten!

DATUM | VOORWAARDEN | AANMELDEN

Tijdens de Inspiration Journey van 10 t/m 14 april 2025 is er slechts plaats voor maximaal 8 vrouwen.

Er zijn drie luxe lodges waar je samen met een andere deelnemer in verblijft (ieder met eigen slaapkamer). En er zijn twee aparte slaapkamers met gedeelde badkamer in de luxe villa.

Ontbijt, lunch, diner, snacks en drinken zijn volledig verzorgd. Het zal jou aan niets ontbreken!

Gebruik van het zwembad, welness faciliteiten, inspiratiesessies, coaching en alle activiteiten die door ons georganiseerd worden tijdens deze reis zijn inbegrepen in de prijs. Inclusief het vervoer in Portugal (ook van en naar de luchthaven Faro).

Info & Prijs

INSPIRATION JOURNEY 3.0 IN PORTUGAL

All inclusive pakket 1

5 dagen verblijf en verteer

Compleet programma met coaching / activiteiten

Prachtige gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer gedurende de hele reis

Betaling in 2 termijnen

€ 2.075 excl BTW

All inclusive pakket 2

5 dagen verblijf en verteer

Compleet programma met coaching / activiteiten

Prachtige gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer gedurende de hele reis

Betaling in 3 termijnen

€ 2.125 excl BTW

All inclusive pakket 3

5 dagen verblijf en verteer

Compleet programma met coaching / activiteiten

Prachtige gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer gedurende de hele reis

Betaling in 6 termijnen

€ 2.175 excl BTW

Betaling van de Inspiration Journey 3.0 in kan via de volgende opties:

All inclusive pakket 1:

1 termijn van € 275,- ex BTW bij aanmelding

Restant van € 1.800,- ex BTW in jan 2025

All inclusive pakket 2:

1 termijn van € 275,- ex BTW bij aanmelding

2 termijnen van € 925,- ex BTW in dec 2024 en feb 2025

All inclusive pakket 3:

1 termijn van € 275,- ex BTW bij aanmelding

5 termijnen van € 380,- ex BTW in okt 2024 t/m feb 2025

Je ontvangt hiervoor van ons tijdig de facturen.

Je plaats voor deelname aan de retreat is pas definitief na betaling van de 1e termijn.

Voorwaarden & Aanmelden

VOORWAARDEN:

• In de prijs van deze Inspiration Journey is de retourvlucht naar Faro NIET inbegrepen. Deze boek je zelf (nadere info over de vluchten volgt later. Het vervoer van en naar het vliegveld Faro wordt door ons op vaste tijden verzorgd en is wel inbegrepen bij de prijs van deze reis)
• Deelnemer zorgt zelf voor een geldig reisdocument en een reis- en annuleringsverzekering.
• Na je boeking heb je een plek bemachtigd en kun je niet meer annuleren. Je hebt geen recht op restitutie en je dient het volledig verschuldigde bedrag voor de reis te voldoen. Of je kijkt in overleg met ons of je je plek kunt overdragen (tegen de oorspronkelijke prijs of lager) aan een collega fotograaf.
• Mocht de Inspiration Journey 3.0 door onverwachtse omstandigheden niet door kunnen gaan, dan wordt de reis in overleg naar een datum verplaatst wanneer het wel mogelijk is.

AANMELDEN:

• Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst (er is maximaal plaats voor 8 vrouwen).
• Bijzonderheden waarmee tijdens de retreat rekening mee moet worden gehouden graag bij aanmelding doorgeven (zoals dieetwensen, allergieën etc)

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OVER ONZE VORIGE RETREAT VOOR FOTOGRAFEN

Nieuwe vriendschappen, inzichten, een traan, een lach, fijne shoots, heerlijk eten… Wat heb ik veel gevonden en gevoeld tijdens deze Inspiration journey. Het was een geweldig avontuur waarbij ik dichterbij mezelf ben gekomen.

Een ontdekkingstocht naar wie ik ben en wie ik ben als fotograaf. Creëren vanuit mezelf en vol overtuiging kunnen zeggen: ‘mijn werk mag gezien worden, I am enough!’. Bedankt lieve Daniëlle en Maarten voor deze avontuurlijke reis die mij heeft geopend en zoveel moois heeft gebracht.

Hedwig den Hartog Photography

Wie zijn wij?

WAAROM DOEN WIJ WAT WE DOEN

Danielle Zeeman en Maarten Mulder van Maan Photography hebben hun inzichten, ervaringen en passie voor de mens en fotografie gebundeld. Zij helpen jou graag om nog meer vanuit je gevoel en verbinding met jezelf te fotograferen en de mensen aan te trekken die bij jou passen. Hun levens zijn compleet veranderd toen zij de kracht in zichzelf hebben gevonden en hiernaar zijn gaan leven en ondernemen.

Danielle & Maarten

GEVOELSMENS | FOTOGRAAF | VERBINDER

Mijn naam is Danielle Zeeman. Trotse moeder van Senna en Mika, ondernemer, fotograaf en inspirator. Ik heb geleerd om vanuit intuïtie en gevoel in vrijheid te leven en werken.

Al jaren maak ik foto’s en krijg ik de reactie: “Daan, wat vang jij iedere keer weer mooi de energie van het moment! Jij weet op het juiste moment de ‘click’ te maken." Die ‘click’ of wel verbinding is voor mij in mijn leven essentieel gebleken.

Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik tien jaar geleden een scheiding voor mijn kiezen kreeg en met twee kleine kinderen alleen verder moest.

Mezelf volledig kwijt en met een laag zelfbeeld ben ik toch mijn innerlijke reis aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word: fotografie en reizen!

In stilte in de natuur vond ik mijn antwoorden en bloeide mijn liefde voor de mens en fotografie verder op. Een bewustwordingsproces, waardoor ik de natuur en de mens met hele andere ogen ben gaan zien. De kleinste details werden weer zichtbaar en voelbaar voor mij.

Op een nieuwe manier verbinden dat is wat ik deed, ook in mijn coachingsbedrijf toendertijd. Coaching om vrouwen in hun kracht te zetten. Niet meer verbinden vanuit moeten, maar vanuit zijn. Zo ontdekte ik stapje voor stapje door mijn lens de schoonheid van het leven. Ik hervond het geluk in de liefde bij Maarten. Een liefde, die mijn passie voor fotografie deelt en mij inspireert en motiveert om alles uit het leven te halen.

In ‘Maan’ vind je onze mooie verbondenheid terug. ‘Maan’ is een samenvoeging van onze namen Maarten en Daan (zoals ik door mijn dierbaren genoemd wordt). Tevens staat ‘de Maan’ voor ons voor natuurlijk licht. Het licht en de energiebron waar wij het allerliefste mee werken als we fotograferen!

Verbinden, organiseren, samenwerken, mogelijkheden en kansen zien en mensen inspireren is waar Maarten en ik energie van krijgen en blij van worden. Tot de kern komen, aanpakken en gaan voor het grotere doel. Je verdient tenslotte het allerbeste!

Durf te investeren!

EN GUN JEZELF DEZE BIJZONDERE INSPIRATIE REIS

Naast deze investering in jezelf is dit ook een investering die je kan opvoeren als zakelijke kosten en daarmee aftrekbaar voor de belastingdienst.

Verder kun je voor deze reis ook een subsidie aanvragen bij PPO werktuig. Deze subsidie is speciaal voor professionals in de creatieve sector die investeren in hun professionele ontwikkeling.