INSPIRATION JOURNEY 2.0

voor fotografen

24 t/m 28 Maart 2024

op een magische plek in Oostenrijk

Je leeft in een snelle wereld en wordt 24 uur per dag blootgesteld aan prikkels. Patronen sluipen onbewust in je systeem, waardoor je het gevoel hebt geleefd te worden. De kunst is dan om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven en met liefdevolle aandacht te leven en ondernemen.

Een bijzondere reis

GEVOEL | VERBINDING | PASSIE

Daarom organiseren wij, exclusief voor 6 vrouwen, een Inspiration Journey 2.0 voor fotografen met prachtige volledig gestylde portfolioshoots (Family - Maternity - Love - Portrait) op een magische locatie in Oostenrijk. Onze Inspiration Journey in Spanje staat in het teken van wat jou inspireert en waar je echt op aangaat. Deze 2.0 reis gaat over wat wil je en hoe ga je dit ook daadwerkelijk bereiken!

Een bijzondere reis die in het teken staat van rust, ruimte, manifesteren en samen met gelijkgestemden heel veel nieuwe inspiratie opdoen! Even tijd en ruimte voor jezelf en jouw passie voor fotografie! De groepsgrootte is hierop aangepast en bewust klein gehouden.

In een inspirerende en rustgevende omgeving vind jij je antwoorden en ben je in staat om vanuit verbinding met jezelf te ontdekken wat je echt wil, hoe je dit kunt bereiken en hoe je nog meer vanuit gevoel en verbinding jouw creativiteit laat bloeien.

Verlang jij naar tijd voor jezelf en nieuwe inzichten om verder te groeien als mens en fotograaf?

Wil jij graag vanuit verbinding met jezelf ontdekken wat je echt wil en hoe je dit kunt bereiken?

En kijk je er naar uit om je creativiteit te laten bloeien tijdens prachtige volledig gestylde portfolioshoots op magische plekjes?

Herken jij dit gevoel?

Dan is deze inspiratie reis de kans om samen met gelijkgestemden in een fijne rustgevende omgeving op zoek te gaan naar wat jij echt wil als mens en met je fotografie, maar ook om te leren hoe je dit zelf kunt manifesteren!

Wat kun je verwachten?

RUST | REFLECTIE | MANIFESTATIE

Een reis waarin jij tot rust mag komen, er ruimte is om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en je vanuit nieuwe energie ervaart hoe je met de juiste mindset alles kunt bereiken wat je graag wil.

• Tijdens je verblijf word je volledig ontzorgd. Alles is voor je geregeld.
• Jij hebt alle tijd en rust om te focussen en reflecteren op de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.
• Even tijd voor jezelf en je fotografie.
• In een werkelijk prachtige omgeving. De natuur en de aanwezige wellness faciliteiten die bij jou haar rustgevende en inspirerende werking doet.
• Omgeven en gedragen door gelijkgestemden die je inspireren, waardoor je op ideeën komt en nieuwe inzichten krijgt.
• Prachtige volledig gestylde portfolioshoots, waarmee je uniek portfolio materiaal creëert!

Welkom bij Jufenalm!

DE LOCATIE VAN ONZE INSPIRATION JOURNEY 2.0

Jufenalm, het eerste Boho hotel in de Alpen! Een plek die inspireert, creëert, prikkelt en ontspant. Omringt door prachtige bergen. De 'Bohemian spirit' die je hier voelt, betekent voor de eigenaren vrijheid, lichtheid en openheid. Alle waarden waarop zij en wij willen leven en werken!

Deze waarden maken ook deze fantastische plek zoals die nu is. Het hotel weerspiegelt de schoonheid van haar omgeving. Een geweldig uitzicht, kostbare rust en het gevoel van vrijheid wacht voor de deur van dit prachtige hotel.

De schoonheid van de omgeving wordt weerspiegeld in hun feel-good kamers. Ze zijn ontworpen in alpine stijl met natuurlijke kleuren en lokale elementen van grenenhout en maken indruk met modern comfort.

De kamers (25m2) van Jufenalm, die wij voor jullie geboekt hebben, zijn luxe en volledig in Boho stijl ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een prachtige privétuin met zwembad en wellness faciliteiten waarin je heerlijk tot rust komt en de nodige inspiratie opdoet. Dichtbij de natuur en geniet van de frisse berglucht en het prachtige uitzicht op het bos en de weiden op het balkon.

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze bijzondere reis, gericht op jou als mens en fotograaf!

Een inspiratie reis vol rust, ruimte, manifesteren, prachtige portfolioshoots en veel gezelligheid samen met gelijkgestemden.

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Beau Ruivenkamp

Voor het eerst in mijn eentje weg. Super spannend vond ik dit! Maar het overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb veel gedurfd, gevoed, inspiratie opgedaan, mijn fotografie naar een hoger level gehaald, inzichten gekregen en de mooiste mensen leren kennen.

Ik mag er zijn en mijn werk ook! Ik heb hier zoveel plezier van gehad en ben nog steeds aan het nagenieten! Stukje bij beetje meer mezelf en trots op mijzelf. Ik zou het iedereen aanraden om mee te gaan met deze bijzondere reis!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Stefanie Dewel Photography

Inmiddels een week geleden dat ik op retreat was met Maan Photography, maar zelfs nu voel ik nog steeds de positieve energie die tijdens de reis werd overgebracht. In mijzelf, maar ook met elkaar. Ik heb enorm veel bijgeleerd en niet alleen op 'fotografie' gebied. Een bedrijf runnen is meer dan enkel het werk dat je aflevert. Dat is ook begrijpen en weten wie je zelf bent als persoon, wat je wil bereiken en wat jouw persoonlijke doelen zijn!

1 zijn met jezelf en je gevoel, dat is de grondlaag van een goede business en daarop hebben Danielle en Maarten enorm goed ingespeeld. We zijn diep gegaan voor wie dat wilde en nodig had. En ik zie nu al resultaat in wat dit met mezelf en anderen heeft gedaan.

' Because we're all worth it and just fucking do it'

Twijfel zeker niet en ga met Maan Photography mee op reis. Ik beloof je dat het je veel zal brengen voor je toekomstplannen. Ik heb erg genoten, ook van het verblijf, het eten, de groep. Het was fijn!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Anne Westerveld Fotografie

Vorig jaar oktober heb ik mijzelf de reis naar Spanje cadeau gedaan voor mijn verjaardag! En een cadeautje was het zeker, wat heb ik genoten zeg. Ik ben mezelf tegen gekomen, mijn valkuilen maar ook mijn kracht. Het heeft mijn ogen geopend dat ik nog bewuster voor mezelf moet kiezen en voor mezelf moet zorgen.

Ik heb genoten van het samenzijn met allemaal lieve mensen, de open gesprekken en de steun voor elkaar. Prachtig om te zien hoe deze reis ons heeft kunnen verbinden. Maarten en Danielle zijn geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Ze doen alles om je te helpen, er voor je te zijn waar het nodig is.

Natuurlijk hebben we ook ontzettend veel mooie dingen mogen fotograferen waardoor ik echt weer even dat vuurtje voelde waarom ik ons vak toch zo mooi vind! Ik ben met ontzettend veel inspiratie, stof tot nadenken en een heerlijk groepje nieuwe mensen in mijn leven thuis gekomen. Het liefst geef ik me deze reis ieder jaar cadeau, gewoon omdat ik het verdien!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Liefdevolle woorden

VAN ANDERE DEELNEMENDE FOTOGRAFEN

Katja - Nomali Fotografie

Zo, het heeft even geduurd maar ook ik ben intussen ‘geland’ van mijn retraite in Granada. Deze reis is met 1 woord te omschrijven als BIJZONDER!

Bijzonder in vele opzichten…

Met nul verwachtingen ben ik dit mooie avontuur aangegaan en hoe bijzonder als achteraf alles lijkt te kloppen. Een reis van inspireren, genieten, ontspannen, verrassen maar ook ontdekken en kwetsbaar zijn. Met name dat laatste maakt dat deze reis er een is om niet gauw te vergeten. Het is eigenlijk niet met woorden te omschrijven wat wij daarboven op die berg samen hebben mogen beleven.

Lachen, gieren en brullen tot in de vroege ochtenduurtjes maar ook vele mooie en ontroerende gesprekken gevoerd. Die lieve meiden hebben dan ook stuk voor stuk een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. En dit allemaal op een unieke locatie Villa Atalanta hoog in de bergen, omringd door warmte en gastvrijheid van Feikje en Dirk. Aan verwennerij geen gebrek! Dank hiervoor.

Ik heb niet alleen op professioneel gebied veel mogen ontdekken maar ook heb ik mezelf weer een beetje beter leren kennen. Dit mede dankzij de mooie manier van coaching van Danielle en Maarten. Zo dankbaar voor dit waanzinnige avontuur en dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Opgeladen, vol positieve energie en met een hoofd boordevol nieuwe inzichten ga ik de toekomst tegemoet. Muchas gracias!

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw

Wat krijg je tijdens deze bijzondere reis?

Bewustwording, inzicht, energie en prachtig portfolio materiaal:
je ontwikkelt het zelf tijdens deze Inspiration Journey 2.0 voor fotografen.

Wij bieden je daarvoor ontspanning, rust, veiligheid, verbinding en gezelligheid.
Belangrijke voorwaarden om te ontwikkelen en verder te groeien als mens en fotograaf!

Heerlijk eten en drinken, slapen, ontspannen, coaching en een bijzonder inspirerend programma.
Je krijgt alle comfort en aandacht die je nodig hebt.

5-daagse inspiratie reis

INSPIRATIE | ONTSPANNING | GROEI

De 5-daagse Inspiration Journey bestaat uit de volgende onderdelen, die in verschillende vormen terugkomen:

• Inzicht in wat jij echt wil en hoe je dit kunt bereiken door opdrachten en activiteiten
• Ontspanning en opdoen van nieuwe kennis en inspiratie
• Persoonlijke ontwikkeling van jou als mens en fotograaf
• Sparren en genieten samen met gelijkgestemden
• Een goed voorbereide brandingshoot van elkaar waarvan je de RAW beelden van je eigen shoot ontvangt om in je eigen stijl te bewerken
• En shooten tijdens de volledig gestylde portfolioshoots (family - motherhood - love ) op werkelijk magische plekjes

VIDEO IMPRESSIE

VAN ONZE VORIGE INSPIRATION JOURNEYS

Video impressie Inspiration Journey

voor fotografen in Granada - september 2022

PLAY

Goed om te weten!

DATUM | VOORWAARDEN | AANMELDEN

Tijdens de Inspiration Journey van 24 t/m 28 maart 2024 is er slechts plaats voor maximaal 6 vrouwen.

Er zijn drie ruime hotelkamers (25m2) gereserveerd waar je samen met een andere deelnemer in verblijft (ieder met eigen bed).

Ontbijt, lunch, diner, snacks en drinken zijn volledig verzorgd. Het zal jou aan niets ontbreken!

Gebruik van het zwembad en alle activiteiten die door ons georganiseerd worden tijdens deze reis zijn inbegrepen in de prijs. Inclusief het vervoer gedurende de hele reis. We hebben een 9-persoons bus gehuurd waarmee we met zijn allen vanuit Nederland naar Oostenrijk rijden en terug.

Info & Prijs

INSPIRATION JOURNEY 2.0 IN OOSTENRIJK

All inclusive pakket 1

5 dagen verblijf en verteer

Compleet programma met coaching / activiteiten

Prachtige gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer gedurende de hele reis

Betaling in 2 termijnen

€ 2.050 excl BTW

All inclusive pakket 2

5 dagen verblijf en verteer

Compleet programma met coaching / activiteiten

Prachtige gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer gedurende de hele reis

Betaling in 3 termijnen

€ 2.100 excl BTW

All inclusive pakket 3

5 dagen verblijf en verteer

Compleet programma met coaching / activiteiten

Prachtige gestylde portfolioshoots

Kennis & Inspiratie op gebied van fotografie

Kleine exclusieve groep

Rust, ruimte en veel gezelligheid

Vervoer gedurende de hele reis

Betaling in 6 termijnen

€ 2.150 excl BTW

Betaling van de Inspiration Journey 2.0 kan via de volgende opties:

All inclusive pakket 1:

1 termijn van € 400,- ex BTW bij aanmelding

Restant van € 1.650,- ex BTW in jan 2024

All inclusive pakket 2:

1 termijn van € 400,- ex BTW bij aanmelding

2 termijnen van € 850,- ex BTW in okt 2023 en jan 2024

All inclusive pakket 3:

1 termijn van € 400,- ex BTW bij aanmelding

5 termijnen van € 350,- ex BTW in okt 2023 t/feb 2024

Je ontvangt hiervoor van ons tijdig de facturen.

Je plaats voor deelname aan de retreat is pas definitief na betaling van de 1e termijn.

Voorwaarden & Aanmelden

VOORWAARDEN:

• In de prijs van deze Inspiration Journey 2.0 is alles inbegrepen. Ook het vervoer vanuit Nederland naar Oostenrijk en terug.
• Deelnemer zorgt zelf voor een geldig reisdocument, COVID-19 documenten (indien nodig) en een reis- en annuleringsverzekering.
• Bij annulering binnen 60 dagen voor vertrek heb je geen recht meer op restitutie.
• Mocht de Inspiration Journey 2.0 om onverwachtse omstandigheden niet door kunnen gaan, dan wordt de reis in overleg naar een datum verplaatst wanneer het wel mogelijk is.

AANMELDEN:

• Aanmelding geschiedt in volgorde van binnenkomst (er is maximaal plaats voor 6 vrouwen).
• Bijzonderheden waarmee tijdens de retreat rekening mee moet worden gehouden graag bij aanmelding doorgeven (zoals dieetwensen, allergieën etc)

LIEFDEVOLLE WOORDEN

OVER ONZE VORIGE RETREAT VOOR FOTOGRAFEN

Nieuwe vriendschappen, inzichten, een traan, een lach, fijne shoots, heerlijk eten… Wat heb ik veel gevonden en gevoeld tijdens deze Inspiration journey. Het was een geweldig avontuur waarbij ik dichterbij mezelf ben gekomen.

Een ontdekkingstocht naar wie ik ben en wie ik ben als fotograaf. Creëren vanuit mezelf en vol overtuiging kunnen zeggen: ‘mijn werk mag gezien worden, I am enough!’. Bedankt lieve Daniëlle en Maarten voor deze avontuurlijke reis die mij heeft geopend en zoveel moois heeft gebracht.

Hedwig den Hartog Photography

Wie zijn wij?

WAAROM DOEN WIJ WAT WE DOEN

Danielle Zeeman en Maarten Mulder van Maan Photography hebben hun inzichten, ervaringen en passie voor de mens en fotografie gebundeld. Zij helpen jou graag om nog meer vanuit je gevoel en verbinding met jezelf te fotograferen en de mensen aan te trekken die bij jou passen. Hun levens zijn compleet veranderd toen zij de kracht in zichzelf hebben gevonden en hiernaar zijn gaan leven en ondernemen.

Danielle & Maarten

GEVOELSMENS | FOTOGRAAF | VERBINDER

Mijn naam is Danielle Zeeman. Trotse moeder van Senna en Mika, ondernemer, fotograaf en inspirator. Ik heb geleerd om vanuit intuïtie en gevoel in vrijheid te leven en werken.

Al jaren maak ik foto’s en krijg ik de reactie: “Daan, wat vang jij iedere keer weer mooi de energie van het moment! Jij weet op het juiste moment de ‘click’ te maken." Die ‘click’ of wel verbinding is voor mij in mijn leven essentieel gebleken.

Jaren heb ik verbindingen gelegd, maar die maakte ik met mijn hoofd en niet vanuit mijn hart. Totdat ik tien jaar geleden een scheiding voor mijn kiezen kreeg en met twee kleine kinderen alleen verder moest.

Mezelf volledig kwijt en met een laag zelfbeeld ben ik toch mijn innerlijke reis aangegaan, waarin ik mezelf volledig heb ontdekt en datgene waar ik echt blij van word: fotografie en reizen!

In stilte in de natuur vond ik mijn antwoorden en bloeide mijn liefde voor de mens en fotografie verder op. Een bewustwordingsproces, waardoor ik de natuur en de mens met hele andere ogen ben gaan zien. De kleinste details werden weer zichtbaar en voelbaar voor mij.

Op een nieuwe manier verbinden dat is wat ik deed, ook in mijn coachingsbedrijf toendertijd. Coaching om vrouwen in hun kracht te zetten. Niet meer verbinden vanuit moeten, maar vanuit zijn. Zo ontdekte ik stapje voor stapje door mijn lens de schoonheid van het leven. Ik hervond het geluk in de liefde bij Maarten. Een liefde, die mijn passie voor fotografie deelt en mij inspireert en motiveert om alles uit het leven te halen.

In ‘Maan’ vind je onze mooie verbondenheid terug. ‘Maan’ is een samenvoeging van onze namen Maarten en Daan (zoals ik door mijn dierbaren genoemd wordt). Tevens staat ‘de Maan’ voor ons voor natuurlijk licht. Het licht en de energiebron waar wij het allerliefste mee werken als we fotograferen!

Verbinden, organiseren, samenwerken, mogelijkheden en kansen zien en mensen inspireren is waar Maarten en ik energie van krijgen en blij van worden. Tot de kern komen, aanpakken en gaan voor het grotere doel. Je verdient tenslotte het allerbeste!

Durf te investeren!

EN GUN JEZELF DEZE BIJZONDERE INSPIRATIE REIS

Naast deze investering in jezelf is dit ook een investering die je kan opvoeren als zakelijke kosten en daarmee aftrekbaar voor de belastingdienst.