Client Closet

Vind je het lastig om de juiste kleding te vinden voor een fotoshoot. Wil je liever geen extra geld uitgeven voor kleding alleen voor een fotoshoot of vind je het geweldig om een keer te stralen in een prachtige jurk?

Dan hebben wij de oplossing voor jou!

In onze clientcloset hebben we hele mooie jurken die te dragen zijn van maat S t/m XL. Van zwangerschap tot newborn tot een gezinshoot. Alle jurken zijn kosteloos te gebruiken tijdens een shoot bij ons. Dus kijk lekker even rond of er iets moois tussen zit voor jou en je gezin.

Want we hebben naast mooie jurken tegenwoordig ook prachtige kleding voor heren en kinderen, zowel jongens als meisjes. Alles in mooie tinten, zodat je warme foto’s krijgt!

Hieronder zie je een kleine greep uit onze client closet. Voor alle kleding die we hebben, kun je het beste kijken in onze story hoogtepunten Client closet en Kids closet op ons instagram account.

LET'S SHOOT!

CONTACT, CONNECT & CLICK

Voel je de verbinding met mij en wil je graag jouw liefdevolle momenten visueel maken? Ik kijk er naar uit om deze dierbare herinneringen op beeld vast te leggen.